Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Achtste vbr hseq netwerkontmoeting

Achtste VBR HSEQ-netwerkontmoeting

Woensdag 13 december 2023

Op 30 november 2023 vond de achtste HSEQ-netwerkontmoeting plaats. Als locatie was deze keer gekozen voor SMT in Breda, waar de deelnemers een interessante en leerzame ochtend hadden.

Interessante en leerzame KAM netwerkontmoeting

Op 30 november 2023 vond de achtste HSEQ-netwerkontmoeting plaats. Als locatie was deze keer gekozen voor SMT in Breda, waar de HSEQ verantwoordelijken van de VBR-bedrijven zich verzamelden voor een interessante en leerzame ochtend bij de achtste KAM netwerkontmoeting georganiseerd vanuit de VBR.

Na een bevlogen inleiding en kennismaking met Strukton, was het tijd voor een rondleiding door het milieudepot van SMT. Hoogtepunt was de demonstratie met de asfaltreinigingswagen, en de verhalen over het opruimen van drugsafval, en alles wat daarbij komt kijken.

Hierna was het tijd voor drie sprekers, die vertelden over de wondere wereld van de digitale HSEQ-assistent. Joost Baak liet de aanwezigen kennis maken met Lexerta, een wetgevings- en compliance tool. Daan Huizer vertelde meer over de registratie en beoordeling van blootstelling van gevaarlijke stoffen, met de tooling van Chemrade, en Jesse Bruns van SmartTrackers liet zien hoe duurzaamheidsinformatie logisch is te registreren en beheren.

Ook de lunch was weer zeer goed verzorgd, en er was genoeg tijd om bij te praten en te netwerken. Al met al was het weer een zeer geslaagde bijeenkomst!

De volgende bijeenkomst is op donderdag 29 februari, dus houd je inbox in de gaten. Krijg je de uitnodigingen niet, maar wil je wel graag komen naar de netwerkbijeenkomst? Stuur dan een mailtje naar Evelien van Rhijn.

Evelien van Rhijn

Gerelateerd nieuws

Donderdag 11 juli 2024
Betonreparaties aan kunstwerk Giessenbrug

Betonreparaties aan kunstwerk Giessenbrug in de Spaanse Polder Rotterdam

Donderdag 13 juni 2024
Bestuurswisselingen op ledendag Vakgroep gecertificeerde BetonReparatiebedrijven

Op dinsdag 11 juni was de Algemene Ledenvergadering van de VBR, gecombineerd met de jaarlijkse ledendag.

Woensdag 5 juni 2024
VBR Netwerkbijeenkomst HSEQ

Geslaagde netwerkbijeenkomst HSEQ van de Vakgroep gecertificeerde BetonReparatiebedrijven