Logo Bouwend Nederland

BNL Magazine #1: verwachtingen voor 2024

Dinsdag 12 maart 2024

De eerste uitgave van BNL Magazine in 2024 is nu uit! Het verenigingsmagazine van Bouwend Nederland staat ook dit keer weer vol met achtergrondartikelen en andere ontwikkelingen die op de bouw en infra van toepassing zijn.

In dit nummer

In deze editie kijken we naar de verwachtingen voor de bouwproductie en werkgelegenheid in 2024 en verder. We duiken dieper in het onderwerp arbeidsmarkt en verkennen verrassende carrièreswitches, zoals die van iemand van een kapperszaak naar de wereld van de infrastructuur.

Daarnaast werpen we een terugblik op de inspirerende Bouwvrouwen campagne van 2024, waarbij we acht mooie evenementen rondom de Bouwvrouwen Dag belichten. En we zoomen in op het convenant veilig werken in de bouw met en door ingehuurd personeel.

Download de BNL via onderstaande link of lees hem online. Veel leesplezier!

 

Richard Massar
Manager communicatie
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 9 april 2024
Tijdelijke opvolger benoemd voor vertrekkend directeur Fries Heinis

"Op 21 maart maakten we bekend dat Fries Heinis op 1 juli vertrekt bij Bouwend Nederland. Tot een opvolger gevonden is, wordt per deze datum een interim algemeen directeur aangesteld", zegt onze voorzitter Arno Visser. "We zijn blij dat voormalig lid van ons dagelijks bestuur Lennard Heij zijn taken tijdelijk zal overnemen. Deze ervaren bestuurder en directeur kent zowel de bureauorganisatie als veel van de leden. We kijken uit naar Lennard's komst en vertrouwen op een goede samenwerking."

Donderdag 21 maart 2024
Algemeen directeur Fries Heinis stapt van Bouwend Nederland over naar RAI Vereniging

Na bijna tien jaar vertrekt Fries Heinis (55) bij Bouwend Nederland. Op 1 augustus wordt hij de nieuwe algemeen directeur van RAI Vereniging. Hij volgt daar Olaf de Bruijn op die per 1 oktober met vroegpensioen gaat. Fries Heinis blijft tot 1 juli in functie en de zoektocht naar een opvolger is inmiddels gestart.

Woensdag 20 maart 2024
Webinar Netcongestie en Aansluitproblematiek

Op 29 februari 2024 heeft de bureauorganisatie van Bouwend Nederland geïnteresseerde leden bijgepraat over de achtergronden en ontwikkelingen op het gebied van netcongestie en aansluitproblematiek en over wat Bouwend Nederland daarin vindt en doet.