1. Home
  2. Nieuws
  3. Bnl special ledenvoordelen academy advies voorjaar 2024

BNL Special Ledenvoordelen, Academy & Advies - Voorjaar 2024

Maandag 22 april 2024

De nieuwe editie van het BNL Special ledenservice magazine, voorjaar 2024, is uit. Vol met nieuws, ontwikkelingen en informatie over financiële ledenvoordelen, trainingen en adviesdiensten. Daarnaast komt een aantal lidbedrijven aan het woord over producten en diensten die zij bij/via ons afnemen.

In deze editie

Presenteert "Howden" zich als nieuwe verzekeringspartner en vertelt specialist en Wkb-trainer Sebastiaan Tiemenssen over het geven van Wkb-trainingen. Bouwend Nederland Telefonie legt het verschil uit tussen ICT en Telefonie. En deelt lidbedrijf De Nijs hoe zij door het Hein-programma een veiligere bouwplaats hebben gecreëerd.

Download de BNL Special via onderstaande link of lees hem online. Veel leesplezier!

Download het magazine als pdf-bestand

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Donderdag 29 augustus 2024
Lastminute tips voor een zorgeloze zomer

Vier je de zomer in eigen tuin? Ga je op pad in Nederland? Of op vakantie naar het buitenland? Wat je ook doet deze zomer: met deze tips van de Zilveren Kruis maak je er een zorgeloze zomer van.

Donderdag 29 augustus 2024
Hoe kun je ongewenst gedrag op de werkvloer voorkomen?

Iedere werknemer heeft recht op een sociaal veilige werkomgeving. Een omgeving waar werknemers zich prettig voelen en waar geen ruimte is voor ongewenst gedrag, zoals agressie, discriminatie, pesten en (seksuele) intimidatie. Maar hoe regel je dat als werkgever in de bouw en infra? ArboDuo (onderdeel van ArboNed) geeft je praktische tips en handvatten.

Donderdag 29 augustus 2024
Hoe is jouw digitale werkplek ingericht voor ‘de jongens in de bouw’?

ICT is meer dan alleen een verzameling applicaties op de kantoor werkplek. In Nederland hebben zo'n 400 duizend mensen een uitvoerend beroep in de bouw. Dit zijn de onmisbare krachten die vaak over het hoofd worden gezien als het gaat om hun ‘digitale werkplek’.