Logo Bouwend Nederland

Consumentenfolder: wat u moet weten over isolerende beglazing

Donderdag 2 november 2023

Isolerende beglazing is tegenwoordig in veel soorten en varianten beschikbaar, met elk hun eigen prestaties en eigenschappen.

Indien je isolerende beglazing wilt aanschaffen of al heeft gekocht, dan is het verstandig de informatie in deze brochure goed door te lezen zodat je optimaal profijt hebt van jouw beglazing. Deze consumentenfolder is helemaal up to date gebracht en er is informatie toegevoegd over vacuümglas.

 

Download hier de consumentenfolder: Wat u moet weten over isolerende beglazing.

 

Wil je de brochure bestellen om mee te geven aan klanten? Neem dan contact op met het secretariaat.

Irene Taal
Secretaresse vakgroep GLAS
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Maandag 15 april 2024
Glasbedrijven herstellen voor KWF kosteloos vernielde gedenkplaten

Vorig jaar juni trof de boswachter van het Wilhelminabos bij Dronten een ravage aan; 65 van de 67 gedenkplaten waren vernield. Op deze glaspanelen stonden de namen van dierbaren die aan kanker zijn overleden. Eind mei 2024 worden de glazen monumenten kosteloos hersteld door Nissink Business Glass, Steinfort Glas en IJsselglas. We spraken Robert Nissink over deze mooie actie.

Vrijdag 15 maart 2024
Circulaire Geveleconomie neemt initiatief tot een gelijk speelveld Product Category Rules voor Levenscyclusanalyses

Maandag 11 maart zijn de VMRG, VKG, NBVT, Bouwend Nederland Vakgroep GLAS en VHS met de Nationale Milieu Database en Nibe het overleg aan gegaan over Product Category Rules (PCR).

Donderdag 14 maart 2024
Onderhandelingsakkoord cao voor de groothandel in vlakglas

De achterban van de vakbonden CNV en FNV hebben ingestemd met het onderhandelingsresultaat wat op 28 februari 2024 is bereikt. Hiermee is de cao voor de groothandel in vlakglas, het glasbewerkings- en het glazeniersbedrijf 2024 definitief.