Logo Bouwend Nederland

De Nijs-Soffers met ruime prefab woning in BNL editie oktober 2023

Dinsdag 17 oktober 2023

De Nijs-Soffers ontwikkelt een prefab woning en gaat de produktie opschalen.

De neven Luc en Jeroen de Nijs, directie van Bouwgroep De Nijs-Soffers uit Hoogerheide, besloten onder meer vanwege de woningkrapte een prefab woning te gaan ontwikkelen. Op de werf achter het kantoor in Hoogerheide staat deze modelwoning opgesteld. Wethouders van meerdere gemeenten kwamen uit belangstelling al een kijkje nemen.

Meer over deze ruime prefab woning en De Nijs-Soffers' plannen om de produktie op te automatiseren om te kunnen opschalen: lees hier het volledige artikel.

In het kader van innovatieve ontwikkelingen publiceerde Bouwend Nederland hun verhaal in de BNL editie oktober 2023.

Petra Landmeter
Verenigingsmanager afdeling Brabant Mid-West
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Woensdag 6 maart 2024
Ruimtelijk Voorstel Provincie zet woningbouw in Zuid-Holland verder klem

Het Ruimtelijk Voorstel van de Provincie Zuid-Holland maakt bouwen van betaalbare woningen in Zuid-Holland verder onhaalbaar. Bouwend Nederland vindt het beleid onverstandig en onrealistisch.

Donderdag 29 februari 2024
Partners woningbouw: 'Uitvoering moet beter en sneller'

Nederland kampt met een woningcrisis. Om het enorme woningtekort in te lopen is het nodig dat er jaarlijks minstens 100.000 nieuwe woningen worden gebouwd. Dat zeggen provincies, gemeenten, corporaties, bouwers, ontwikkelaars, investeerders, makelaars en bij de woningbouw betrokken consumentenorganisaties. Twaalf partijen hebben onderling afspraken gemaakt over hoe dat doel versneld bereikt kan worden. Tijdens de landelijke Woontop op 29 februari in Den Haag vragen ze de politieke partijen om dit initiatief daadkrachtig te steunen en de grote woningnood gezamenlijk met meer urgentie aan te pakken.

Donderdag 22 februari 2024
Nieuwe gedeputeerde Wonen reikt helpende hand

Ruim een half jaar is Jelle Beemsterboer in functie als gedeputeerde Wonen van de provincie Noord-Holland. Hoog tijd dus voor een kennismaking met de leden van Bouwend Nederland Regio Randstad Noord. Zo’n twintig woningbouwers gingen vrijdag 16 februari tijdens de Bouwtafel Noord-Holland met de gedeputeerde in gesprek.