1. Home
  2. Nieuws
  3. Let op machtig goconnectit als service provider voor 1 juli via het kadasterportaal

Let op: machtig GOconnectIT als Service Provider vóór 1 juli via het Kadasterportaal

Dinsdag 11 juni 2024

Met de introductie van de nieuwe KLIC B2B-interface moeten klanten GOconnectIT machtigen als Service Provider via het Kadasterportaal. Dit zorgt ervoor dat GOconnectIT via deze interface KLIC-meldingen kan blijven aanvragen via de Kadasteraccounts van jou als klant.

Als je klant bent, moet de eerste beheerder van het Kadasteraccount de volgende acties uitvoeren: lees hier de uit te voeren stappen. 

Yvonne de Rijck
Adviseur techniek vakgroep ondergrondse netwerken en grondwaterbeheer
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Vrijdag 6 september 2024
Opleidingscentrum Gelderpoort 35 jaar!

Dit jaar bestaat Opleidingscentrum Gelderpoort 35 jaar. Om dat te vieren was het donderdag 5 september groot feest in Hattem.

Donderdag 5 september 2024
Nieuwe werkinstructie robotfrezen van asbesthoudend voegenkit in riolen

Op basis van onderzoek van Stichting RIONED en NSTT is nu ook robotfrezen van asbesthoudend voegenkit in riolering onder voorwaarden van risicoklasse 1 toegestaan. Het Ministerie SZW heeft dit na afstemming met het Ministerie I&W per brief van 24 juni 2024 bevestigd.

Vrijdag 30 augustus 2024
Verzwaring E-net: van woorden naar daden

Op 11 juni 2024 hebben zes regionale netbeheerders, 30 aannemers en een groep installateurs het Uitvoeringsakkoord NUA ondertekend. Daarin hebben zij afspraken gemaakt over hoe zij gezamenlijk het elektriciteitsnet sneller, efficiënter en effectiever gaan uitbreiden en verzwaren. Hoe worden deze mooie woorden op papier omgezet naar concrete daden in de praktijk?