Logo Bouwend Nederland

Magazine BNL #4 verschenen

Maandag 11 december 2023

Lees alweer de laatste editie van BNL dit jaar. Het verenigingsmagazine van Bouwend Nederland staat ook dit keer weer vol met achtergrondartikelen en andere ontwikkelingen die op de bouw en infra van toepassing zijn.

In dit nummer

In dit nummer blikken we uiteraard terug op de uitkomst van de Tweede Kamerverkiezingen en wat dit voor onze branche betekent. Ook lees je meer over het Aanvalsplan Techniek, Bouw en Energie én over de activiteiten rond onze campagne ‘De bouw maakt het’ zoals bijv. het tv-programma. Thema's als duurzaamheid en innovatie komen ook ruimschoots aan bod. Kortom, genoeg leesplezier voor nu of voor later naast de kerstboom!

 

Download het magazine als pdf-bestand

Altijd op de hoogte

BNL blijft je op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen, trends en inzichten die van invloed zijn op de bouw- en infrasector en onze leden. We blijven trouw aan onze missie: het binden, boeien en verenigen van de leden van Bouwend Nederland. Bekijk hier edities van BNL die eerder zijn verschenen.

Astrid van Mill
medewerker communicatie

Gerelateerd nieuws

Woensdag 17 april 2024
Contactgroep Vastgoedonderhoud van start!

Na de kick-off afgelopen november is de Contactgroep Vastgoedonderhoud nu echt van start. Het aantal aanmeldingen was verdubbeld van 20 naar 40, een duidelijk signaal dat de leden zich met vastgoedonderhoud bezighouden, behoefte hebben om elkaar te ontmoeten en specifieke onderwerpen te bespreken.

Maandag 15 april 2024
Wijziging uurtarief tweedelijns dienstverlening bouwrecht per 1 mei 2024

Per 1 mei 2024 wordt het uurtarief voor de tweedelijns dienstverlening door onze adviseurs bouwrecht verhoogd van € 135,00 excl. btw naar € 150,00 excl. btw. Deze wijziging komt door de gestegen kosten in de afgelopen jaren. Met een iets hoger tarief kunnen wij onze gewaardeerde dienstverlening beschikbaar houden voor leden.

Dinsdag 9 april 2024
Tijdelijke opvolger benoemd voor vertrekkend directeur Fries Heinis

"Op 21 maart maakten we bekend dat Fries Heinis op 1 juli vertrekt bij Bouwend Nederland. Tot een opvolger gevonden is, wordt per deze datum een interim algemeen directeur aangesteld", zegt onze voorzitter Arno Visser. "We zijn blij dat voormalig lid van ons dagelijks bestuur Lennard Heij zijn taken tijdelijk zal overnemen. Deze ervaren bestuurder en directeur kent zowel de bureauorganisatie als veel van de leden. We kijken uit naar Lennard's komst en vertrouwen op een goede samenwerking."