Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Nieuwe samenstelling directie bouwend nederland

Nieuwe samenstelling directie Bouwend Nederland

Maandag 17 juli 2023

Het Dagelijks Bestuur van Bouwend Nederland heeft Kathelijne Koster, Niels Wensing en Jelmer Alberts benoemd tot directieleden. Zij vormen samen met Algemeen directeur Fries Heinis de nieuwe directie van de bureauorganisatie van Bouwend Nederland.

Van links naar rechts: Jelmer Alberts, Fries Heinis, Kathelijne Koster, Niels Wensing.

Nieuwe directieleden

Kathelijne Koster en Niels Wensing starten op 1 augustus als respectievelijk directeur bedrijfsvoering en directeur dienstverlening. Per 1 september begint Jelmer Alberts als directeur belangenbehartiging.

Kathelijne Koster en Niels Wensing zijn al werkzaam bij Bouwend Nederland. Kathelijne als manager meerjarenprogramma's en Niels als manager communicatie. Jelmer Alberts is op dit moment lid van het managementteam van FME, de branchevereniging voor de Nederlandse technologische industrie.

Arno Visser, voorzitter Bouwend Nederland: "Het bestuur van Bouwend Nederland ziet met de komst van Kathelijne, Niels en Jelmer een gemotiveerd en ervaren team dat bekwaam leiding geeft aan de bureauorganisatie. Met alle medewerkers zorgen ze er onder leiding van Fries Heinis voor dat de ruim 4.500 leden van Bouwend Nederland op moderne en professionele wijze worden ondersteund."

Fries Heinis
Algemeen directeur
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 16 juli 2024
Lennard Heij nieuwe algemeen directeur Bouwend Nederland

Het Dagelijks Bestuur van Bouwend Nederland stemde vandaag unaniem in met de benoeming van Lennard Heij (1977) tot algemeen directeur. Na een uitgebreid wervingstraject is Lennard geselecteerd om de directie en werkorganisatie te leiden. Juist met zijn bouwachtergrond kan hij het belang van de lidbedrijven in het oog houden en de bouw- en infrasector verder helpen versterken. Na het vertrek van Fries Heinis vervulde Lennard de rol al op interim basis.

Dinsdag 9 juli 2024
Oproep aan minister: maak schoon en voldoende water tot topprioriteit

AARDige Buren, Aedes, ANWB, Biohuis, Bouwend Nederland, Caring Farmers, Natuurmonumenten, Natuur & Milieu, NEPROM, Vereniging Eigen Huis en Vewin met hun achterban van ruim 6,5 miljoen Nederlanders en 5000 bedrijven en woningcorporaties roepen de nieuwe minister van Infrastructuur & Waterstaat Barry Madlener op om schoon, voldoende en betaalbaar water voor mens en natuur te waarborgen in het nieuwe regeringsprogramma. Dit initiatief komt voort uit de dringende noodzaak om waterkwaliteit en -beschikbaarheid in Nederland te verbeteren in het licht van groeiend watergebruik, toenemende vervuiling en klimaatverandering.

Dinsdag 2 juli 2024
Economische krimp en gemengde vooruitzichten in de bouwketen in voorjaar 2024

Het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB) heeft vandaag de Monitor Bouwketen Voorjaar 2024 gepubliceerd, waarin de recente economische ontwikkelingen en de stand van de conjunctuur binnen de bouwketen worden beschreven.