Logo Bouwend Nederland

Nieuwe samenstelling directie Bouwend Nederland

Maandag 17 juli 2023

Het Dagelijks Bestuur van Bouwend Nederland heeft Kathelijne Koster, Niels Wensing en Jelmer Alberts benoemd tot directieleden. Zij vormen samen met Algemeen directeur Fries Heinis de nieuwe directie van de bureauorganisatie van Bouwend Nederland.

Van links naar rechts: Jelmer Alberts, Fries Heinis, Kathelijne Koster, Niels Wensing.

Nieuwe directieleden

Kathelijne Koster en Niels Wensing starten op 1 augustus als respectievelijk directeur bedrijfsvoering en directeur dienstverlening. Per 1 september begint Jelmer Alberts als directeur belangenbehartiging.

Kathelijne Koster en Niels Wensing zijn al werkzaam bij Bouwend Nederland. Kathelijne als manager meerjarenprogramma's en Niels als manager communicatie. Jelmer Alberts is op dit moment lid van het managementteam van FME, de branchevereniging voor de Nederlandse technologische industrie.

Arno Visser, voorzitter Bouwend Nederland: "Het bestuur van Bouwend Nederland ziet met de komst van Kathelijne, Niels en Jelmer een gemotiveerd en ervaren team dat bekwaam leiding geeft aan de bureauorganisatie. Met alle medewerkers zorgen ze er onder leiding van Fries Heinis voor dat de ruim 4.500 leden van Bouwend Nederland op moderne en professionele wijze worden ondersteund."

Fries Heinis
Algemeen directeur
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Woensdag 17 april 2024
Contactgroep Vastgoedonderhoud van start

Na de kick-off afgelopen november is de Contactgroep Vastgoedonderhoud nu echt van start. Het aantal aanmeldingen was verdubbeld van 20 naar 40, een duidelijk signaal dat de leden zich met vastgoedonderhoud bezighouden, behoefte hebben om elkaar te ontmoeten en specifieke onderwerpen te bespreken.

Maandag 15 april 2024
Wijziging uurtarief tweedelijns dienstverlening bouwrecht per 1 mei 2024

Per 1 mei 2024 wordt het uurtarief voor de tweedelijns dienstverlening door onze adviseurs bouwrecht verhoogd van € 135,00 excl. btw naar € 150,00 excl. btw. Deze wijziging komt door de gestegen kosten in de afgelopen jaren. Met een iets hoger tarief kunnen wij onze gewaardeerde dienstverlening beschikbaar houden voor leden.

Dinsdag 9 april 2024
Tijdelijke opvolger benoemd voor vertrekkend directeur Fries Heinis

"Op 21 maart maakten we bekend dat Fries Heinis op 1 juli vertrekt bij Bouwend Nederland. Tot een opvolger gevonden is, wordt per deze datum een interim algemeen directeur aangesteld", zegt onze voorzitter Arno Visser. "We zijn blij dat voormalig lid van ons dagelijks bestuur Lennard Heij zijn taken tijdelijk zal overnemen. Deze ervaren bestuurder en directeur kent zowel de bureauorganisatie als veel van de leden. We kijken uit naar Lennard's komst en vertrouwen op een goede samenwerking."