Logo Bouwend Nederland

Nu met gratis toegangsbadge naar de INTERMAT 2024

Maandag 18 maart 2024

Van 24 t/m 27 april 2024 is er weer een INTERMAT in Parijs. Dit is de internationale vakbeurs voor equipment en duurzame oplossingen voor de (infra)bouwsector. Duizend internationale exposanten presenteren er hun nieuwste machines en innovaties. Het centrale thema is duurzaamheid en emissieloos werken. Mis het niet en vraag nu al je gratis toegangsbadge aan.

Internationaal aanbod

Op de komende editie van de INTERMAT worden 1.000 exposanten verwacht uit veertig verschillende landen. Bekijk de exposantenlijst

Ook vinden er tijdens de INTERMAT talloze evenementen plaats, zoals de tweede editie van de World of Concrete Europe voor alle spelers in de betonsector en het buitenterrein met materieeldemonstraties. 

Reis en verblijf in Parijs

Met de Eurostar (voorheen Thalys) reis je snel en gemakkelijk naar de Franse hoofdstad, in slechts 3.18 uur vanaf Amsterdam (2.36 uur vanaf Rotterdam). Je bestelt je tickets op NS International. Daarnaast beschikt Parijs over een groot aanbod aan overnachtingsmogelijkheden.  

Meer weten?

Op de website van de beurs lees je meer over de voorbereiding van het beursbezoek, het programmaoverzicht, de beursplattegrond en de exposantenlijst.

De gratis toegangsbadge vraag je hier aan.

In Nederland wordt de INTERMAT vertegenwoordigd door Promosalons Nederland (tel.: 020-4620020, email: netherlands@promosalons.com). Hier kan je terecht met al je vragen. 

 

Pascal Kregting
Adviseur vakgroep bitumineuze werken en secretaris adviesgroep KOMAT
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 16 april 2024
BouwBite over netcongestie: meer nadruk op flexvermogen

Afdeling Oost Brabant en Brabant Mid-West organiseren vier keer per jaar een online BouwBite over een actueel thema. Deze keer ging het over netcongestie. Manager strategie Edwin Edelenbos van Netbeheer Nederland legde de ruim zestig deelnemers helder uit wat er speelt.

Donderdag 11 april 2024
Duurzaamheid raakt ook verzekerbaarheid

Prima als de opdrachtgever duurzaam wil bouwen, maar niet alleen voor risico aannemer! Duurzaamheid is belangrijk en leden van Bouwend Nederland werken er uiteraard aan mee. Door hergebruik van materialen of door gebruik van duurzaam gewonnen natuurlijke bronnen. En daarbij mag verwacht worden dat de aannemer met zijn tijd meegaat qua keuzes van materialen en werkwijzen. Toch is de praktijk weerbarstiger zoals blijkt uit de navolgende 2 voorbeelden uit de schadepraktijk van bouwverzekeringen.

Donderdag 11 april 2024
Duurzaam én veilig werken met Litium-Ion

Lithium-ion accu’s zijn vaak de kerncomponenten van elektromobiliteit en ze leveren een belangrijke bijdrage aan de energietransitie. Door de hoge energiedichtheid en lange levensduur worden deze accu’s heel veel gebruikt. Li-Ion accu’s zijn echter ook gevoelig voor verkeerd gebruik en beschadiging. In deze checklist zet onze verzekeringspartner Howden een aantal aandachtspunten voor veilig werken met Litium-Ion op een rij.