1. Home
  2. Nieuws
  3. Schrijf je in voor het webinar co2 prestatieladder handboek 40

Schrijf je in voor het webinar CO2-prestatieladder handboek 4.0

Donderdag 5 september 2024

Bedrijven die een aanbieding doen waaruit blijkt dat ze aantoonbaar hun best doen om minder CO2 uit te stoten, krijgen van sommige opdrachtgevers een voordeel bij de gunning. De CO2-prestatieladder is dan het instrument om te komen tot concrete en meetbare afspraken in contracten. Wil je meer weten over het nieuwe handboek 4.0?

Schrijf je dan in voor dit webinar. We nemen je stap voor stap mee in de belangrijkste updates en laten zien hoe je direct impact kunt maken. Het Webinar vindt plaats op 8 oktober van 10.00 tot 11.00. Mis deze kans niet om waardevolle inzichten op te doen en je organisatie vooruit te helpen. Schrijf je nu in en zorg dat je erbij bent!

Meer weten?

Meer over de CO2-prestatieladder, de vijf ambitieniveaus, de ontwikkeling en het gebruik ervan door de overheid en andere sectoren is te lezen op de website.

Abdessamad Srour
Beleidsadviseur duurzaamheid

Gerelateerd nieuws

Vrijdag 13 september 2024
'De elektrificatie van de bouw geeft extra uitdagingen'

Kennis- en innovatiecentrum ElaadNL onderzoekt het slim en duurzaam opladen van elektrische voertuigen en bouwmaterieel. Uit hun recente marktverkenning blijkt dat elektrisch bouwen veel sneller groeit dan eerder gedacht. Dat zorgt voor uitdagingen. Marktontwikkelaar Flip Oude Weernink vertelt over de praktische handreiking voor laden op de bouwplaats en over de route naar standaardisatie en slimme laadoplossingen.

Vrijdag 13 september 2024
'Emissieloos vervoer is meer dan elektrische bussen'

Rond het Binnenhof moet het nu al, in historische binnensteden binnenkort en uiteindelijk is het de toekomst voor heel Nederland: emissieloos vervoer. Hoe doe je dat, als collega's en bouwmaterialen op de bouwplaats nodig zijn? De Leidse restauratie-aannemer Burgy Bouwbedrijf denkt verder dan elektrische bussen.

Vrijdag 13 september 2024
5 stappen naar een duurzame bouwlogistiek

De provincie Gelderland en de HAN University of Applied Sciences hebben een praktische menukaart gemaakt met interventies voor slimme bouwlogistiek. Dit rapport helpt jou en je gemeentelijke opdrachtgevers om de bouwlogistiek te verduurzamen en tegelijkertijd overlast en kosten te verminderen.