Logo Bouwend Nederland

Special lonen en arbeidsvoorwaarden Bouw & Infra 2023 nu beschikbaar

Woensdag 25 januari 2023

We hebben opnieuw én exclusief voor leden de 'Special lonen en arbeidsvoorwaarden Bouw & Infra 2023' uitgebracht. Ook dit jaar een magazine vol met actuele informatie die onze leden ondersteunt bij de bedrijfsvoering.

Naast de gebruikelijke informatie over lonen, loonkosten, loonverwerking, premies en belastingen lees je in deze editie meer over de belangrijkste aandachtspunten, wijzigingen en artikelen in de cao Bouw & Infra, de bedrijfstakeigen regelingen en de pensioenregelingen in onze sector. Tot slot is er een nieuw hoofdstuk gewijd aan alle verlofvormen waar bouw- & infrabedrijven mee te maken hebben. Leden ontvangen het magazine eind deze maand per post, maar je kunt de special nu ook downloaden (alleen leden). Er is ook een printversie beschikbaar.

Download hier de 'Special lonen en arbeidsvoorwaarden Bouw & Infra 2023'. Via deze link kan je een pdf bekijken verspreid over twee pagina's.

Extra exemplaar

Wil je een extra exemplaar ontvangen? Dat is mogelijk en kost €15 (exclusief verzendkosten) per magazine. Stuur dan een mail met je gegevens en de omschrijving 'Special lonen en arbeidsvoorwaarden Bouw & Infra 2023' naar Gerard Werkhoven.

Meld je aan voor een training

In februari organiseren wij op verschillende locaties een training 'Special lonen en arbeidsvoorwaarden Bouw & Infra 2023 in de praktijk'. Meld je direct aan voor deze training op 9 februari in Zwolle, op 14 februari in Zoetermeer of op 16 februari in Eindhoven.

Gerard Werkhoven
adviseur sociale zaken

Gerelateerd nieuws

Donderdag 14 maart 2024
Onderhandelingsakkoord cao voor de groothandel in vlakglas

De achterban van de vakbonden CNV en FNV hebben ingestemd met het onderhandelingsresultaat wat op 28 februari 2024 is bereikt. Hiermee is de cao voor de groothandel in vlakglas, het glasbewerkings- en het glazeniersbedrijf 2024 definitief.

Vrijdag 1 maart 2024
Onderhandelingsresultaat cao Vlakglas 2024

Op 28 februari 2024 hebben sociale partners elkaar gevonden in een onderhandelingsresultaat voor de cao groothandel in vlakglas, het glasbewerkings-en het glazeniersbedrijf 2024. De vakbonden leggen dit resultaat positief voor aan hun achterban.

Donderdag 11 januari 2024
Terugkijken: vragen en antwoorden over cao Bouw & Infra 2024

Wat betekent de cao Bouw & Infra 2024 voor loonsverhogingen, toeslagen en vergoedingen, het functie- en loongebouw, de zwaarwerkregeling, werkdruk en de overwerkregeling voor uta-werknemers? Dit zijn slechts enkele onderwerpen in het druk bezochte webinar over de nieuwe cao. Bekijk in dit artikel het webinar terug.