Logo Bouwend Nederland

Van Santvoort Bouw strijdt om titel beste leerbedrijf van het jaar

Dinsdag 19 maart 2024

We zijn trots en verheugd om te delen dat drie leden van de afdeling Oost-Brabant genomineerd zijn voor de titel van de beste leerbedrijven van het jaar van SBB.

Van Santvoort Bouw bevindt zich in de top tien en zet een volgende stap richting de eervolle titel van beste leerbedrijf of beste praktijkopleider van Nederland. In de sector Techniek & Gebouwde Omgeving zijn Caspar de Haan onderhoud en renovatie B.V. en van Santvoort Bouw de gelukkige die uit ruim 800 voordrachten genomineerd zijn. Orly & Endevoets Groep verkreeg een nominatie bij de sector Entree.

De winnaar wordt bekendgemaakt op 2 april 2024.

Joelka van Daal
Verenigingsmanager
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Woensdag 10 april 2024
Bij Bouwbedrijf Van der Zande steken ze hun mening niet onder stoelen of banken

Familiebedrijven hebben een prachtig imago: stabiel, betrouwbaar, warm. Ook binnen familiebedrijven kan het wel eens knetteren. Zo verliep bij Bouwbedrijf Van der Zande uit Fijnaart de overname niet geheel geruisloos. De Brabanders delen hun ervaringen graag met anderen.

Woensdag 10 april 2024
Verhelderend BouwCafé over zero-emissie bouwen en vervoeren

Limburgse bouwers en infabouwers hebben nog de nodige vragen en twijfels over het werken met elektrisch materiaal. Het informatieve BouwCafé van 3 april in Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht heeft echter veel duidelijkheid gegeven over de mogelijkheden.

Dinsdag 9 april 2024
Ledenbijeenkomst Infraplatform Brabant: de transitie blijft vragen om lef

Donderdag 4 april kwamen Brabantse infraleden in Tilburg bijeen voor de ledenbijeenkomst infra. Hierin werden zij bijgepraat vanuit de Klankbordgroep Infra Klein over de kansen voor het mkb en werd gediscussieerd over de duurzaamheidsuitdagingen waar we met elkaar voor staan.