1. Home
  2. Nieuws
  3. Let op beperkte leveringsgarantie 2024 voor renault bedrijfswagens

Let op: Beperkte leveringsgarantie 2024 voor Renault Bedrijfswagens

Donderdag 13 juni 2024

Het aantal bestelde Renault bedrijfswagens door leden is dit jaar explosief gestegen. Vanuit de markt ziet Renault ook een grote vraag naar brandstof bedrijfswagens. Dit verhoogt de druk in de logistieke keten, van dealernetwerk tot ombouwers.

Deze toegenomen vraag houdt o.a. verband met de BPM aanpassing per 1-1-2025 wat vele duizenden Euro’s verhoging brengt bij de aanschaf van een bedrijfswagen. Wij raden je dan ook aan om indien gewenst, contact op te nemen met jouw Renault dealer om samen met jou een planning op te maken.

Renault Nederland garandeert de tijdige levering van jouw bedrijfswagen(s) vóór 01-01-2025 voor orderopdrachten tot en met woensdag 17 juli 2024.

Uitzonderingen:

  1. De leveringsgarantie geldt niet op de Trafic met dubbele cabine-uitvoeringen.
  2. De leveringsgarantie geldt niet op de Trafic met optie linker zijschuifdeur.

Voor vragen en verdere informatie staat jouw Renaultdealer voor je klaar om passende oplossingen te bieden.

Meer weten?

Heb je andere vragen of wil je graag meer weten over ons ledenvoordeel met Renault? Bel 079 3 252 166 of stuur een mail naar voordeel@bouwendnederland.nl.

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Vrijdag 11 oktober 2024
Kabinet voorkomt vertraging invoering zero-emissiezones

Staatssecretaris Chris Jansen (PVV) van Openbaar Vervoer en Milieu heeft zijn bezwaren tegen de invoering van de zero-emissiezones ingetrokken. Om de leefbaarheid in steden te verbeteren en overlast te beperken, stellen veel grote gemeenten binnenkort een zero-emissiezone in.

Donderdag 26 september 2024
Bouwend Nederland ontvangt ElaadNL Outlook Bouw

Op woensdag 25 september overhandigde Onoph Caron, directeur van ElaadNL, de Outlook Zero Emissie Bouw aan Arno Visser, voorzitter van Bouwend Nederland. Dit rapport biedt een belangrijk inzicht in de verwachte elektrificatie van al het bouwmaterieel. De onderzoekers van ElaadNL verwachten een sterke groei. In het rapport wordt ook de ‘Ladder van laden voor elektrisch bouwen’ geïntroduceerd. Hierin staan verschillende laadoplossingen gerangschikt op wenselijkheid vanuit het maatschappelijke belang.

Donderdag 19 september 2024
Bouwhub Den Bosch: een duurzaam knooppunt voor bouwlogistiek

De weg naar emissieloos bouwen kent hobbels. Soms voel je een regelrecht 'au, maar we gaan het tóch doen, want emissieloos is de toekomst, zegt Hein van Boxtel, algemeen directeur van Van Boxtel Groep in Heeswijk. Hij realiseerde samen met partner SMART HUB Logistics een Bouwhub aan de rand van Den Bosch: een knooppunt van waaruit duurzame bouwlogistiek wordt georganiseerd.