1. Home
  2. Nieuws
  3. Op bouwreis met bouwend nederland

Op bouwreis met Bouwend Nederland

Woensdag 16 oktober 2024

Stichting HomePlan organiseert regelmatig bouwreizen. Een bouwreis biedt een uniek kijkje achter de schermen bij de HomePlan projecten.

Stichting HomePlan biedt mensen in extreme armoede, onder andere in Zuid-Afrika, een kans op een huis, een thuis en een betere toekomst. Als deelnemer aan een bouwreis lever je een directe bijdrage aan de bouw van deze huizen door middel van een donatie. Tijdens de reis zie je met eigen ogen wat er met jouw bijdrage wordt gedaan, werk je zelf mee aan de bouw en krijg je een beter begrip van de schrijnende armoede. Dit laat je beseffen hoe bepalend je geboorteplek kan zijn. Kortom: een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Op donderdag 7 en 21 november vinden voorlichtingsbijeenkomsten plaats over de bouwreis naar Zuid-Afrika van 15 tot 22 maart 2025. We gaan huizen bouwen voor de allerarmsten. Of je nou mee gaat voor het goede doel, het goede gevoel, het avontuur of de persoonlijke ontwikkeling… van harte welkom. Namens Stichting HomePlan is BNL-lid Syto Goslinga jouw bouwreisbegeleider. Hij ontvangt je graag in zijn Clubhuis.

Locatie: Clubhuis ‘De Glasbak’ Singelgracht 6 1398XE  Muiden. 

Tijd: 7 en 21 november van 18.00 tot 20.00 uur, voor pizza’s wordt gezorgd.

Meer informatie en hoe je je kan aanmelden vind je hier.

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Vrijdag 4 oktober 2024
JBN Ledenwervingsbijeenkomst: een middag vol inspiratie en plezier

OP 26 september vond de ledenwervingsbijeenkomst van Jong Bouwend Nederland Noord plaats, een evenement met als doel nieuwe leden te werven en om jong en oud samen te brengen. Het doel om op een laagdrempelige manier te laten zien wat JBN is en wat de waarde van een jongerennetwerk is, is zeker geslaagd!

Donderdag 3 oktober 2024
JBN Denktank geeft andere kijk op samenwerken

Hoe kunnen we beter samenwerken met partners in de keten? Twaalf gedreven JBN'ers die bij infrabedrijven werken, buigen zich dit najaar over dit steeds belangrijker wordende vraagstuk in de sector. Vaak worden JBN'ers gevraagd hoe zij tegen bepaalde materie aankijken en worden zij aangespoord hun visie kenbaar te maken. Op 3 oktober vond de eerste bijeenkomst plaats en in januari presenteren zij verfrissende ideeën en adviezen aan Bouwend Nederland.

Dinsdag 24 september 2024
JBN Oost beleeft educatieve excursie in Enschede

Zo'n vier keer per jaar komt Jong Bouwend Nederland Oost samen. Vaak staat er een informatieve sessie op het programma, zoals donderdag 19 september. In Enschede deden de JBN'ers nuttige informatie op over open samenwerken in de keten en groen asfalt.