Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Goed bezochte alv afdeling duin en rijnstreek

Goed bezochte ALV afdeling Duin- en Rijnstreek

Maandag 18 december 2023

Op 29 november kwam een veertigtal enthousiast leden van de afdeling Duin&Rijnstreek bij elkaar in het Naturalis Museum in Leiden. Een aantal maakten gebruik om vooraf aan de bijeenkomst nog door het museum te lopen.

Yvonne van der Hulst, voorzitter, heette iedereen welkom, gaf een korte terugblik op het afgelopen jaar en droeg Alex de Jong (Van Eijk Milieu en Infra) voor als nieuw bestuurslid. Dit werd met een applaus bekrachtigd.
Danielle Brink vertelde over het Jaarplan 2024 en alle activiteiten die op stapel staan. Aansluitend kreeg Ruben Heezen (beleidsmedewerker BNL) het woord en vertelde over de lobby vanuit Bouwend Nederland in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen en hoe deze wordt voortgezet in de formatie.
Na de pauze was het tijd voor gastspreker Jaap Bressers, die de aanwezigen inspiratie meegaf om nog meer uit je werk en het leven te halen en hoe je met kleine dingen, ook als leider, zelf het verschil kunt maken.
Na afloop, werd onder het genot van een drankje en hapje, nagepraat in de mooie architectonische omgeving van Museum Naturalis.

Daniëlle Brink
Verenigingsmanager Regio Randstad Zuid
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Vrijdag 19 juli 2024
Verbij bouwt én exporteert molen naar de Verenigde Staten

Ongeveer anderhalf jaar geleden kwam Lucas Verbij in contact met iemand die een splinternieuwe molen in de Verenigde Staten wilde laten bouwen. De opdrachtgever emigreerde namelijk op zestienjarige leeftijd naar Amerika om daar zijn geluk te beproeven en heeft daar nu een bollenbedrijf. Verbij Bouw- en Molenmakersbedrijf nam de opdracht aan. "Wanneer de wieken draaien, wil elke Amerikaan dat met eigen ogen ervaren."

Dinsdag 16 juli 2024
Input gevraagd voor logisitieke hubs Rotterdam

Gemeente Rotterdam onderzoekt oplossingen voor efficiënte stadslogistiek. Er zijn zoekgebieden aangewezen waar potentiële hubs gerealiseerd zouden kunnen worden.

Woensdag 10 juli 2024
Projecten voor versnelling gevraagd!

Vanuit de regionale versnellingstafels in Zuid-Holland worden leden van Bouwend Nederland opgeroepen om hun vastlopende projecten in te dienen bij de regionale versnellingstafels. Doel is het versnellen van betreffende projecten en inzichtelijk maken welke knelpunten voortgang vooral belemmeren.