Logo Bouwend Nederland

In Memoriam Eric van Grunsven (van Grunsven Groep)

Vrijdag 1 december 2023

Op 29 november is Eric op 60-jarige leeftijd overleden in het bijzijn van zijn gezin.

Eric, ondernemer in hart en nieren, had een groot hart voor de zaak en heeft altijd van zijn werk genoten. Samen met zijn broer Wilco stond Eric al op 19-jarige leeftijd aan het roer van het Erpse familiebedrijf Bouwbedrijf Van Grunsven, dat door zijn vader Wim van Grunsven is opgericht. Hij begon van onderaf en werkte zich op naar de directie waar hij op 26-jarige leeftijd in 1985 toetrad. Door zijn doortastendheid, passie en nuchtere en praktische benadering is Van Grunsven uitgegroeid tot een van de grootste bouwbedrijven van Nederland. Eric laat zijn vrouw Jacqueline en zonen Rob en Jens na.

 

Bouwend Nederland wenst Eric's familie, kennissen en alle medewerkers van het bedrijf veel sterkte bij het verwerken van het verlies.

Joelka van Daal
Verenigingsmanager
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 16 april 2024
BouwBite over netcongestie: meer nadruk op flexvermogen

Afdeling Oost Brabant en Brabant Mid-West organiseren vier keer per jaar een online BouwBite over een actueel thema. Deze keer ging het over netcongestie. Manager strategie Edwin Edelenbos van Netbeheer Nederland legde de ruim zestig deelnemers helder uit wat er speelt.

Maandag 15 april 2024
Wijziging uurtarief tweedelijns dienstverlening bouwrecht per 1 mei 2024

Per 1 mei 2024 wordt het uurtarief voor de tweedelijns dienstverlening door onze adviseurs bouwrecht verhoogd van € 135,00 excl. btw naar € 150,00 excl. btw. Deze wijziging komt door de gestegen kosten in de afgelopen jaren. Met een iets hoger tarief kunnen wij onze gewaardeerde dienstverlening beschikbaar houden voor leden.

Dinsdag 9 april 2024
Tijdelijke opvolger benoemd voor vertrekkend directeur Fries Heinis

"Op 21 maart maakten we bekend dat Fries Heinis op 1 juli vertrekt bij Bouwend Nederland. Tot een opvolger gevonden is, wordt per deze datum een interim algemeen directeur aangesteld", zegt onze voorzitter Arno Visser. "We zijn blij dat voormalig lid van ons dagelijks bestuur Lennard Heij zijn taken tijdelijk zal overnemen. Deze ervaren bestuurder en directeur kent zowel de bureauorganisatie als veel van de leden. We kijken uit naar Lennard's komst en vertrouwen op een goede samenwerking."