Logo Bouwend Nederland

 Arno Visser: Ontmoet de nieuwe voorzitter van Bouwend Nederland

Dinsdag 4 april 2023

Sinds 17 maart 2023 is Arno Visser de nieuwe voorzitter van Bouwend Nederland en nam het stokje over van Maxime Verhagen. Arno is bijna tien jaar werkzaam geweest bij de Algemene Rekenkamer, waarvan de laatste acht als President. In aflevering 25 van ‘De bouw maakt het’ podcast vraagt presentator Iman de Vries hem de bouwhelm van het hoofd.

Podcast met Arno Visser

Hoe drinkt hij zijn koffie? Heeft hij zelf twee rechterhanden? Wat was zijn eerste baan? Verder vertelt Arno ook openhartig over zijn privéleven, zijn tijd bij de Rekenkamer en wat de leden van Bouwend Nederland van Arno kunnen gaan verwachten. Kortom; ontmoet de nieuwe voorzitter van Bouwend Nederland.

Luister nu naar de podcast

Wil je green aflevering missen van ‘De bouw maakt het’ podcast? Vergeet dan niet op de volgknop te drukken op Spotify of te abonneren op Apple Podcasts! 

Eline Maarse

Gerelateerd nieuws

Donderdag 21 maart 2024
Vakbonden staan met actie zwaarwerkregeling op bouwplaatsen aan verkeerde loket

Sinds 1 januari 2021 kent de cao Bouw & Infra een zwaarwerkregeling. Hierdoor kunnen werknemers in onze sector met een zwaar beroep drie jaar eerder stoppen met werken. In de nieuwe cao bouw en infra is afgesproken dat de huidige zwaarwerkregeling per 1-1-2026 voortgezet wordt met 5 jaar tot 1-1-2031. Vakbonden voeren op dit moment onder andere acties bij bouwplaatsen voor verlenging van deze regeling. Wat werkgevers betreft staan ze hier aan het verkeerde loket.

Maandag 18 december 2023
Hoe voorkom je verzuim door werkstress?

Als ondernemer in de bouw en infra heb je jouw medewerkers hard nodig om het bedrijf draaiende te houden. Zeker in deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt, toenemende werkdruk en stijgend verzuim. Door te focussen op werkplezier en de juiste balans voor jouw medewerkers kun je verzuim door werkstress verlagen of voorkomen. Benieuwd hoe je dat doet? ArboDuo (onderdeel van ArboNed) geeft je tips en handvatten.

Maandag 30 oktober 2023
Podcast: De nieuwe generatie ondernemers over leiderschap

Zijn flexibele werktijden dé manier om personeel aan te trekken en te behouden? Welke cultuur werkt het beste om mensen in jouw bedrijf te laten groeien? Aan tafel bij presentator Iman de Vries zitten Sophia van Bakel, commercieel directeur bij Vermeulengroep en Artjan van Kooten, algemeen directeur van VKP. In aflevering 36 van ‘De bouw maakt het podcast’ vertellen zij over hun vernieuwende leiderschapsstijl en hoe zij er daarmee voor zorgen dat hun organisaties en mensen toekomstbestendig zijn.