Logo Bouwend Nederland

Derde inspiratiemiddag voor bouwvrouwen Oost-Brabant groot succes

Dinsdag 19 maart 2024

Op vrijdag 8 maart 2024 vond de derde editie plaats van de Bouwvrouweninspiratiemiddag bij Kasteel Henkenshage. Met 80 dames was verenigingsmanager Joelka van Daal zeer tevreden over de opkomst.

Middels een interactief spel 'helmpje op, helmpje af' leerde de aanwezige elkaar beter kennen en kregen ze tevens wat prikkelende stellingen over de sector. Na deze informele kennismaking was het tijd om de inhoud in te duiken. De deelnemers konden in twee rondes kiezen uit drie workshops. Hanneke Kézér van TGW Consultancy nam de dames mee in de wereld van hospitality en 'Echt van toegevoegde waarde zijn - voor de beste klantbeleving'.

Levensfotograaf Danna van Daal leerde de bouwvrouwen écht mooie foto's te maken met je smartphone.

DISC-profiel

Aan de hand van een persoonlijk DISC-profiel ging Levina De Vreeze van Assessments 24x7 inzoomen op hun kwaliteiten, wat hen motiveert en waar men energie van krijgt. Ook kregen de deelnemers inzicht in hun valkuilen en zaken die ze vooral NIET zou moeten willen. Na deze workshop gingen de deelnemers het weekend in met een berg aan zelfinzicht en volop nieuwe inspiratie.

De volgende editie is op maandag 10 maart 2025.

Joelka van Daal
Verenigingsmanager
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Donderdag 18 april 2024
Daar zijn ze weer ... de bouwplaatsbezoeken van Brabant Mid-West

Zoals voorgaande jaren organiseert Afdeling Brabant Mid-West kort voor de zomer bouwplaatsbezoeken op drie plekken in de afdeling om lokaal de mogelijkheid te bieden elkaar te blijven zien.

Woensdag 17 april 2024
JBN denkt graag mee over de toekomst van de branche

Sinds 1 januari is het bestuur en de ondersteuning van Jong Bouwend Nederland in regio Zuid gewijzigd. Een van de dingen waar Matthias van Burg, de nieuwe voorzitter, zich samen met zijn medebestuursleden voor gaat inspannen, is een betere verbinding met Bouwend Nederland. "Een wens die van beide kanten komt", aldus de kersverse leidsman.

Woensdag 17 april 2024
Flexibiliteit en directe lijnen: Loomans vindt imago van familiebedrijf heel waardevol

Natuurlijk zou Toine Loomans het mooi vinden als er op enig moment een vierde generatie Loomans aan het roer van Loomans Bouwbedrijf komt te staan maar kinderen pushen om een familiebedrijf over te nemen, is volgens de huidige directeur/eigenaar een heilloze weg. "Het moet echt uit jezelf komen om zo'n bedrijf te willen leiden, anders wordt het een lastig verhaal."