1. Home
  2. Nieuws
  3. Korte vragenlijst jouw behoefte aan kennis over digitalisering

Korte vragenlijst: jouw behoefte aan kennis over digitalisering  

Maandag 21 oktober 2024

Slimmer digitaal samenwerken om sneller en innovatiever te bouwen. Dat is in het kort waar we ons binnen digiGO mee bezighouden. Speciaal voor het mkb gaan we een website ontwikkelen met digitale kennis. Daarom horen we graag jouw wensen en behoeften op het gebied van digitalisering. 

Digitaal werken wordt steeds meer de norm, met als doel efficiënter te gaan werken, maar dat lukt niet zonder kennis en digitale vaardigheden. Daarom werken we aan een belangrijk project binnen het digiVaardig programma. Dat project richt zich op het ontwikkelen van een website met praktische kennis en tools op het vlak van digitalisering.  

Waarom is dit belangrijk?

De feedback van jou als mkb-bedrijf is van cruciaal belang. Daarom heeft onze partner digiGO een vragenlijst opgesteld voor de ontwerp-, bouw- en technieksector. Help ons mee en vul de vragenlijst in. Hier is de link naar de vragenlijst. Het invullen duurt ongeveer vijf minuten.

Joppe Duindam
Manager Brancheontwikkeling & Verenigingszaken
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Vrijdag 18 oktober 2024
Bestuursakkoord Digitale Gebouwde Omgeving getekend

Met het Bestuursakkoord Digitale Gebouwde Omgeving 2027 geven 39 partijen handen en voeten aan standaardisering en data delen in de Ontwerp-, Bouw-, en Technieksector. Dit akkoord is 16 oktober 2024 getekend tijdens de digiGO D-Day. Bouwend Nederland is een van de ondertekenaars. We zijn blij met de concrete implementatieprojecten, waarmee we digitale samenwerking in de bouw nu echt handen en voeten geven.

Maandag 14 oktober 2024
‘Cybersecurity moet chefsache zijn, ook voor het mkb’

Steeds meer ondernemers in de bouw hebben te maken met cybercriminaliteit. Grotere bedrijven en enkele opdrachtgevers wisselen kennis en praktijkvoorbeelden uit in een Bouw ISAC. Ook stimuleren ze mkb-bedrijven om de basis veiligheidsmaatregelen te nemen. Frans Voogd, voorzitter Bouw ISAC en Information Security Officer bij Heijmans, vertelt er graag meer over.

Dinsdag 8 oktober 2024
Wat betekent de NIS2 voor toeleveranciers in de bouw?

De NIS2 en de Cyberbeveiligingswet hebben niet alleen gevolgen voor grote bouwbedrijven die aan de wetgeving moeten voldoen, maar ook voor hun toeleveranciers zoals onderaannemers, IT-bedrijven, elektrotechnici, architecten en grondverzetbedrijven.