Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Test jij mee onze nieuwe module van de digiscan bouw

Test jij mee onze nieuwe module van de Digiscan Bouw

Donderdag 25 april 2024

We hebben samen met Techniek Nederland een nieuwe module ontwikkeld voor de digiscan. Deze nieuwe module toetst hoe goed jij digitaal samenwerkt in de keten en welke stappen je daarin mogelijk kan zetten. We vinden het fijn als je deze nieuwe module mee wil testen.

De Digiscan Bouw helpt je om te inventariseren waar jouw mkb-bedrijf staat als het gaat om digitalisering van je bouwproces, administratie en kwaliteitsborging. Samen met Techniek Nederland bereiden we nu dus een nieuwe module voor over digitaal samenwerken in de keten.

We hebben inmiddels een conceptversie van deze nieuwe module voor je klaarstaan.

Hier zie je op elke pagina een tekstvak met wat ruimte voor feedback. Die is van harte welkom. We zijn je reactie graag uiterlijk vrijdag 3 mei tegemoet.

De rapportage die je normaal ontvangt na het invullen van de vragen, zit trouwens nog niet in deze testversie.

Dennis Mollet
beleidsadviseur digitalisering
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Maandag 17 juni 2024
Lancering Digitaal Stelsel Gebouwde Omgeving

Het Digitaal Stelsel Gebouwde Omgeving (DSGO) is klaar voor gebruik: op 18 juni wordt versie 1.0 van het afsprakenstelsel gelanceerd en officieel overgedragen aan de markt. Met DSGO is een veilige, betrouwbare en gecontroleerde toegang tot digitale informatie vanuit de hele keten in de ontwerp-, bouw- en technieksector een flinke stap dichterbij.

Donderdag 6 juni 2024
Contactgroep Digitalisering leert verander-tips en tricks

Veranderingen doorvoeren in een bedrijf is lastig. Ook, of misschien wel vooral, als het om digitalisering gaat. Hoe je dat het beste aanpakt werd uitvoerig besproken tijdens de bijeenkomst van de contactgroep Digitalisering Regio Randstad Noord van maandag 3 juni bij Van der Valk Oostzaan.

Donderdag 23 mei 2024
Standaarden en unieke innovaties besproken in Brabant in Zeeland

Dinsdag 14 mei kwamen weer zo’n 25 leden van Zeeland en Brabant Mid-West samen om ervaringen over digitalisering uit te wisselen. Er waren dit keer een aantal sprekers uitgenodigd.