Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Webinar safety culture ladder leiderschap is de sleutel

Webinar Safety Culture Ladder: Leiderschap is de sleutel

Dinsdag 10 januari 2023

Wil je meer weten over Veiligheidsleiderschap? En hoe je daarmee stappen kunt zetten op de Safety Culture Ladder (voorheen Veiligheidsladder)? Neem dan deel aan dit webinar van onze voordeelpartner Aboma. Vanachter je eigen scherm helpen zij je doorpakken op het belangrijkste thema van de Safety Culture ladder. Let op, het gaat om een verdiepende sessie.

Inzetten op leiderschap

Het webinar Safety Culture Ladder wordt je kosteloos aangeboden door Aboma en laat het belang zien van leiderschap binnen de Safety Culture Ladder. Waarom moet je inzetten op leiderschap binnen jouw organisatie? Hoe ziet goed veiligheidsleiderschap eruit? Welke acties kun je nemen en waar dien je rekening mee te houden? Aboma licht graag een tipje van de sluier over wat daarbij komt kijken.

Het webinar duurt maximaal 60 minuten en biedt volop ruimte voor interactie. Je bent van harte welkom om deel te nemen!

Voor wie?

Het webinar is bedoeld voor het management en KAM-coördinatoren binnen jouw organisatie en geeft op hoofdlijnen informatie over veiligheidsleiderschap in relatie tot de SCL.

Wanneer?

Het eerstvolgende webinar staat gepland op:

  • Donderdag 13 april 2023 om 14.00 uur

Aanmelden

Heb je belangstelling voor dit (gratis) webinar van Aboma? Meld je dan nu via deze link!

Meld je aan

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen over het ledenvoordeel van Aboma Consultancy of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via voordeel@bouwendnederland.nl of bel direct 079 32 52 166.

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Donderdag 25 juli 2024
Podcast 'Verhalen in Veiligheid' vertelt belang van veiligheid in aanbestedingen

Hoe ziet veiligheid in aanbestedingen eruit? Hoe kunnen bedrijven de Veiligheidsladder gebruiken om houding en gedrag te kunnen meten? In de podcast 'Verhalen in Veiligheid' geeft Dea Snoeijer, expert veiligheid in de bouw, antwoord op deze vragen.

Woensdag 10 juli 2024
Bouw- en infrasector lanceert nieuw hitteprotocol

In reactie op de toenemende hittegolven en het veranderende klimaat, heeft Volandis in samenwerking met sociale partners AFNL, Bouwend Nederland, CNV, FNV en Waterbouwers een nieuw hitteprotocol ontwikkeld voor de bouw- en infrasector. Dit initiatief biedt een uitgebreide set richtlijnen en maatregelen om veilig te kunnen werken bij hoge temperaturen.

Zondag 7 juli 2024
Stappenplan handhavingsbeleid dieselmotorenemissies

Begin dit jaar kondigde de Nederlandse Arbeidsinspectie aan strenger te handhaven op de blootstelling aan dieselmotorenemissie. We hebben hierover - samen met andere branches – enkele keren met de inspectie gesproken. Het beleid blijft onveranderd, maar we helpen je graag op weg.