Logo Bouwend Nederland

De 5 kernwaarden van Bouwend Nederland Telefonie

Donderdag 9 februari 2023

Heel simpel: Bouwend Nederland Telefonie zorgt dat jouw bedrijf bereikbaar is. Maar dan op een eigen, persoonlijke manier. We zijn open en eerlijk en delen graag onze kennis, zodat jouw bedrijf er écht beter van wordt. Om dit mogelijk te maken heeft Bouwend Nederland Telefonie vijf kernwaarden die we graag met je delen en waar je ons altijd aan mag houden.

1. Betrouwbaar, professioneel en persoonlijk

Als telecompartner van Bouwend Nederland worden we al 25 jaar vertrouwd door honderden ondernemers in de bouw en infra. Met die ervaring leveren we de beste oplossing. We behandelen jou zoals wij zelf ook behandeld willen worden: geen lange wachtrijen en keuzemenu’s. Je krijgt gewoon meteen iemand aan de lijn.

2. Flexibel

Flexibiliteit is belangrijk binnen de bouw- en infrasector. Heb je tijdelijk internet nodig op de bouwplaats? Geen probleem, regelen we! Hebben je medewerkers deze maand wat meer data nodig omdat ze veel op locatie zijn? Wij helpen je door snel op én af te schalen. Zo betaal je nooit voor wat je niet gebruikt.

3. Eerlijk en onafhankelijk advies

We zijn open en eerlijk. Dus ja, we vertellen het je ook als je elders beter af bent. We zijn niet afhankelijk van slechts één provider. Ons advies is daarom altijd onafhankelijk. Onze medewerkers delen graag hun kennis met jou en gaan met plezier op zoek naar de beste oplossing voor jouw situatie.

4. Unieke prijsafspraken

Al 25 jaar bundelen wij onze krachten om nog betere prijzen te onderhandelen bij de grote internet en telecom providers zoals KPN en T-Mobile. Door onze collectieve inkoop bespaar je tot 25%. En onze goede klantenservice? Die krijg je er gewoon gratis bij!

5. Geen addertjes onder het gras

Wij bieden oplossingen waar we zelf gelukkig van worden. Onze vrienden bellen dus ook gewoon via ons. Wij doen geen loze beloftes, verkopen je geen onnodige extra’s en schrijven geen ellenlange contracten waar je niet meer onderuit komt. Bij alles wat we doen, kijken we of het slimmer, beter en vriendelijker kan.

De basis voor gelukkige klanten

Onze kernwaarden geven ons elke dag richting aan wat we doen. Dat doen we vol trots en met maar één doel: jou als gelukkige klant. Daag je ons uit om jou blij te maken met zakelijke telefonie, internet of VoIP? Plan dan snel een gratis adviesgesprek met een van onze experts. En nee, natuurlijk zit je nergens aan vast!

Adviesgesprek aanvragen

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Donderdag 11 april 2024
Invoering NIS2 wetgeving in Nederland vertraagd

Met de aankomende NIS2 wet komt er veel op bedrijven en hun mkb-toeleveranciers af. De invoeringsdatum van 18 oktober 2024 wordt in Nederland niet gehaald, maar wél in de landen die ons omringen. Dus doe je zaken met bedrijven over de grens, houd er dan rekening mee dat je opdrachtgever eisen kan stellen aan je digitale veiligheid.

Donderdag 11 april 2024
Publicatie voor opdrachtgevers: geef ruimte aan innovaties

Onze nieuwe publicatie beschrijft voor opdrachtgevers hoe ze out of the box oplossingen kunnen stimuleren. Natuurlijk mag je hen er ook op wijzen.

Dinsdag 9 april 2024
Toepassingen van AI in de bouw

Eind maart vond in Helsinki het eerste fysieke congres over AI in de bouw plaats. Bezoekers uit allerlei landen lieten zich informeren én inspireren over de nieuwste ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie. Die nadruk lag op de toepassing van AI in de ontwerpfase, zoals parametrisch ontwerpen. Maar ook toepassingen in de uitvoering kwamen aan bod. Bouwend Nederland was erbij en gaat samen met Hogeschool Rotterdam verder onderzoek doen naar AI in de bouw.