Logo Bouwend Nederland

Bezoek LeasePlan op de EV Experience

Woensdag 30 augustus 2023

Ben je benieuwd naar de laatste trends rondom elektrische bedrijfswagens? Denk je erover na over te stappen naar een emissievrij wagenpark of elektrische bestelbus? Dan heeft onze voordeelpartner LeasePlan een leuke uitnodiging voor je in petto.

EV Experience – Circuit Zandvoort

De EV (Electric Vehicle) Experience vindt plaats van donderdag 21 t/m zaterdag 23 september 2023 en is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Circuit Zandvoort wordt dan omgetoverd tot de grootste EV Experience van Nederland! 

Op donderdag 21 en vrijdag 22 september is de EV Experience exclusief geopend voor de zakelijke markt. Tijdens deze dagen praten ALD Automotive en onze voordeelpartner LeasePlan je bij tijdens een kennissessie over elektrische mobiliteit. Waarbij zij ingaan op de laatste ontwikkelingen m.b.t. wet- en regelgeving, Switch to Electric en de oplossingen voor Last Mile Delivery. Na de kennissessie heb je gratis toegang tot de EV Experience. 

Let op! Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang en meld je aan. Deelname is gratis.

Meld je hier aan

Ontdekken en ervaren

Tijdens dit event staan de laatste EV’s voor je klaar in de pitstraat en op de paddock. De pitboxen zijn omgebouwd tot pop up stores van diverse merken en leveranciers. Bij deze experience blijft het niet bij kijken, want de laatste modellen staan voor je klaar om een proefrit mee te maken. Talloze inspirerende workshops over hoe je de overstap maakt naar elektrisch rijden en wat je daarover moet weten vertellen we je in de VIP Lounges boven de pitboxen. Op de paddock achter de pitboxen vind je nieuwe e-mobility solutions, zoals, e-bikes, steps, scooters en electric motorcycles!

Vragen of meer informatie? 

Heb je vragen of wil je meer weten over het LeasePlan ledenvoordeel? Bel dan naar 079-3252 166 of mail voordeel@bouwendnederland.nl.

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Donderdag 11 april 2024
Duurzaamheid raakt ook verzekerbaarheid

Prima als de opdrachtgever duurzaam wil bouwen, maar niet alleen voor risico aannemer! Duurzaamheid is belangrijk en leden van Bouwend Nederland werken er uiteraard aan mee. Door hergebruik van materialen of door gebruik van duurzaam gewonnen natuurlijke bronnen. En daarbij mag verwacht worden dat de aannemer met zijn tijd meegaat qua keuzes van materialen en werkwijzen. Toch is de praktijk weerbarstiger zoals blijkt uit de navolgende 2 voorbeelden uit de schadepraktijk van bouwverzekeringen.

Donderdag 11 april 2024
Duurzaam én veilig werken met Litium-Ion

Lithium-ion accu’s zijn vaak de kerncomponenten van elektromobiliteit en ze leveren een belangrijke bijdrage aan de energietransitie. Door de hoge energiedichtheid en lange levensduur worden deze accu’s heel veel gebruikt. Li-Ion accu’s zijn echter ook gevoelig voor verkeerd gebruik en beschadiging. In deze checklist zet onze verzekeringspartner Howden een aantal aandachtspunten voor veilig werken met Litium-Ion op een rij.

Donderdag 11 april 2024
CBRE verkleint afvalberg van klanten dankzij herbruikbare bekers van Selecta

CBRE, een wereldwijd dienstverlener en investeerder in commercieel vastgoed, introduceert bij haar klanten de ‘Geen Gezeur’-wasservice van Selecta. Werknemers drinken zo uit kwalitatieve herbruikbare koffiebekers die door Selecta ingezameld en gereinigd worden. Dankzij dit initiatief verkleinen klanten van CBRE hun afvalberg aanzienlijk en zijn ze beter gewapend tegen de immer strenge wetgeving rond recycling.