Logo Bouwend Nederland

Einde samenwerking met Normec NCK

Donderdag 9 november 2023

Per 31 december 2023 is het ledenvoordeel van onze partners Normec NCK niet langer beschikbaar. Tot die tijd kun je nog profiteren van het ledenvoordeel, maar wacht zeker niet tot het laatste moment.

Normec NCK

De afgelopen jaren was Normec NCK als onafhankelijk certificeringsinstituut voordeelpartner van Bouwend Nederland. Je kon via Bouwend Nederland bij Normec NCK terecht voor managementsysteemcertificeringen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, Arbo, milieu en duurzaamheid, maar ook voor procescertificeringen zoals BRL SIKB 7000, BRL SIKB 2100, BRL SIKB 12000, BRL 9101 en de Safety Culture Ladder.

 

Nu de samenwerking tussen Normec NCK en Bouwend Nederland afloopt, kun je nog wel gebruik maken van ledenvoordelen op het gebied van certificering. Dit kan via Aboma Certification en onze nieuwe partner NCI Certificering. In het overzicht hieronder is te zien voor welke certificeringen je bij welke ledenvoordeelpartner terecht kunt.  

Certificering

Aangeboden door Aboma Certification

Aangeboden door NCI Certificering

VCA

VCU

 

ISO 9001

ISO 14001

ISO 45001

ISO 27001

 

MVO-Wijzer

 

WPB & PS

 

Safety Culture Ladder

CO₂-prestatieladder

BRL SIKB 2100

 

BRL SIKB 7000

 

BRL SIKB 12000

 

CKB

 

EFQ

 

BRL 2100

 

BRL 11000

 

BRL 12000

 

BRL ERB 3000

 

BRL 7000

 


Wij willen Normec NCK bedanken voor de fijne samenwerking!

Meer weten? 

Neem dan contact met ons op. Bel 079 3 252 166 of mail naar voordeel@bouwendnederland.nl.

Stuur een mail

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Donderdag 18 april 2024
Praktisch werkboek over klimmen op de veiligheidsladder

Tijdens de bestuurdersdag was er volop aandacht voor veiligheidscultuur en psychologische veiligheid. Onze bestuurders zagen een toneelstuk over een onveilige situatie op het werk en reflecteerden daarop. Ook was er een keynote lezing over psychologische veiligheid. En op de tafels lag een proefdruk van het nieuwe werkboek Samen klimmen op de veiligheidsladder. Dit werkboek voor mkb-bedrijven is in opdracht van ons ontwikkeld.

Maandag 15 april 2024
Extra maatregelen nodig om veiliger te werken op de vluchtstrook

Veilig werken vraagt om een gemeenschappelijk doel en een goede samenwerking tussen alle betrokken partners. Daarom stelden we met begin dit jaar samen met brancheorganisaties Cumela, MKB Infra, Techniek Nederland, Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) en Transport en Logistiek Nederland (TLN) een duidelijk statement met hoge doelen op. Onze boodschap aan Rijkswaterstaat en andere wegbeheerders luidt: er zijn aanvullende maatregelen nodig om veilig te werken op de vluchtstrook. Mede dankzij ons statement zijn partijen in korte tijd dichter bij elkaar gekomen en zijn de gesprekken geïntensiveerd. We willen beide hetzelfde, veiliger werken en dat gaat niet vanzelf.

Maandag 15 april 2024
Week van 'Hee, ben jij oké?' van start

In de bouw-, infra- en installatiesector mag je zijn wie je bent of wilt zijn. Deze week van 15 t/m 21 april is het de Week van 'Hee, ben jij oké?'. Dit landelijke initiatief heeft tot doel om samen met heel veel organisaties en bedrijven onze sector inclusiever en sociaal veiliger te maken. Doe mee en sta samen met andere bedrijven in de week van 'Hee, ben jij oké?' stil bij inclusie, diversiteit en sociale veiligheid.