Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Einde samenwerking met normec nck

Einde samenwerking met Normec NCK

Donderdag 9 november 2023

Per 31 december 2023 is het ledenvoordeel van onze partners Normec NCK niet langer beschikbaar. Tot die tijd kun je nog profiteren van het ledenvoordeel, maar wacht zeker niet tot het laatste moment.

Normec NCK

De afgelopen jaren was Normec NCK als onafhankelijk certificeringsinstituut voordeelpartner van Bouwend Nederland. Je kon via Bouwend Nederland bij Normec NCK terecht voor managementsysteemcertificeringen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, Arbo, milieu en duurzaamheid, maar ook voor procescertificeringen zoals BRL SIKB 7000, BRL SIKB 2100, BRL SIKB 12000, BRL 9101 en de Safety Culture Ladder.

 

Nu de samenwerking tussen Normec NCK en Bouwend Nederland afloopt, kun je nog wel gebruik maken van ledenvoordelen op het gebied van certificering. Dit kan via Aboma Certification en onze nieuwe partner NCI Certificering. In het overzicht hieronder is te zien voor welke certificeringen je bij welke ledenvoordeelpartner terecht kunt.  

Certificering

Aangeboden door Aboma Certification

Aangeboden door NCI Certificering

VCA

VCU

 

ISO 9001

ISO 14001

ISO 45001

ISO 27001

 

MVO-Wijzer

 

WPB & PS

 

Safety Culture Ladder

CO₂-prestatieladder

BRL SIKB 2100

 

BRL SIKB 7000

 

BRL SIKB 12000

 

CKB

 

EFQ

 

BRL 2100

 

BRL 11000

 

BRL 12000

 

BRL ERB 3000

 

BRL 7000

 


Wij willen Normec NCK bedanken voor de fijne samenwerking!

Meer weten? 

Neem dan contact met ons op. Bel 079 3 252 166 of mail naar voordeel@bouwendnederland.nl.

Stuur een mail

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Donderdag 25 juli 2024
Podcast 'Verhalen in Veiligheid' vertelt belang van veiligheid in aanbestedingen

Hoe ziet veiligheid in aanbestedingen eruit? Hoe kunnen bedrijven de Veiligheidsladder gebruiken om houding en gedrag te kunnen meten? In de podcast 'Verhalen in Veiligheid' geeft Dea Snoeijer, expert veiligheid in de bouw, antwoord op deze vragen.

Woensdag 10 juli 2024
Bouw- en infrasector lanceert nieuw hitteprotocol

In reactie op de toenemende hittegolven en het veranderende klimaat, heeft Volandis in samenwerking met sociale partners AFNL, Bouwend Nederland, CNV, FNV en Waterbouwers een nieuw hitteprotocol ontwikkeld voor de bouw- en infrasector. Dit initiatief biedt een uitgebreide set richtlijnen en maatregelen om veilig te kunnen werken bij hoge temperaturen.

Zondag 7 juli 2024
Stappenplan handhavingsbeleid dieselmotorenemissies

Begin dit jaar kondigde de Nederlandse Arbeidsinspectie aan strenger te handhaven op de blootstelling aan dieselmotorenemissie. We hebben hierover - samen met andere branches – enkele keren met de inspectie gesproken. Het beleid blijft onveranderd, maar we helpen je graag op weg.