Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Aannemersbedrijf kuipers uit langeveen opnieuw beste bouwer van nederland

Aannemersbedrijf Kuipers uit Langeveen opnieuw beste bouwer van Nederland

Donderdag 8 februari 2024

In de categorie Beste Bouwer (10-49 reviews) is het Twentse Aannemersbedrijf Kuipers uit Langeveen opnieuw kampioen geworden van Nederland.

Vergelijkingswebsite bouwnu.nl maakt voor de achtste keer op rij Beste Bouwer(s) en Beste Verbouwer van het jaar bekend. De nieuwbouwers en verbouwers worden beoordeeld op hun prestaties, kwaliteit en service door hun eigen klanten, gedurende een jaar.

Terug naar erepodium

Directeur Fons Meijer nam namens Aannemersbedrijf Kuipers de prijs in ontvangst. En niet voor de eerste keer. In 2021 viel de eer voor het bedrijf uit Langeveen ook te beurt om zichzelf Beste Bouwer in deze categorie te noemen.
Het jaar erna stond het op de tweede plek, en nu dan weer op het erepodium.

Aandacht en zorg 

Hoe heeft de aannemer zich herpakt? “Door nog meer aandacht aan onze opdrachtgevers te geven. Dat is de kern. Het is bovendien onze slogan: ‘aandacht maakt alles mooier’. En dat blijkt uit reviews van onze klanten het geval.” De belofte van het bouwbedrijf is dat het ‘bouwt aan een mooi (t)huis’. “Ja, wij ontzorgen onze klanten voor en tijdens het bouwproces en zijn er ook voor ze na oplevering om te bespreken of alles naar wens is.
Onze benadering wordt beloond door onze klanten, die wij zien en benaderen als onze vrienden. We zijn bijzonder trots op deze onderscheiding.”

Jorrit van Ommen
Verenigingsmanager Regio Oost
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Donderdag 25 juli 2024
Oost aan de slag met de ontwikkeling van je medewerkers

De bouwsector staat bekend om zijn dynamiek en constante ontwikkeling. In deze snel veranderende industrie is het essentieel dat bedrijven en hun werknemers zich blijven ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aanleren. Regio Oost heeft hierop ingespeeld en een workshop georganiseerd die is gericht op de leercultuur binnen de sector.

Maandag 22 juli 2024
Technodiscovery brengt techniek dichter bij jongeren

De vraag naar technisch geschoolde medewerkers is groter dan ooit, aar hoe maak je het personeel van de toekomst enthousiast voor techniek? In Ede, midden in de Foodvalley, plant het leer- en ontdekcentrum TechnoDiscovery het zaadje van techniek al jaren bij basisschoolleerlingen, VO-leerlingen van leerjaar 1 en 2 én docenten.

Maandag 22 juli 2024
Buitenlandse bouwers leren taal én vak in Oost

De komende jaren moeten in Nederland bijna een miljoen woningen gebouwd worden, maar goede vakmensen zijn schaars. Daarom zijn arbeidsmigranten hele waardevolle krachten voor de bouwsector. Een aantal medewerkers van Heutink Bouwgroep volgt een traject bij het Deltion College waarin ze zowel gerichte vakkennis opdoen als hun beheersing van de Nederlandse (bouw)taal verbeteren. Daardoor worden ze breder inzetbaar.