Logo Bouwend Nederland

Aannemersbedrijf Kuipers uit Langeveen opnieuw beste bouwer van Nederland

Donderdag 8 februari 2024

In de categorie Beste Bouwer (10-49 reviews) is het Twentse Aannemersbedrijf Kuipers uit Langeveen opnieuw kampioen geworden van Nederland.

Vergelijkingswebsite bouwnu.nl maakt voor de achtste keer op rij Beste Bouwer(s) en Beste Verbouwer van het jaar bekend. De nieuwbouwers en verbouwers worden beoordeeld op hun prestaties, kwaliteit en service door hun eigen klanten, gedurende een jaar.

Terug naar erepodium

Directeur Fons Meijer nam namens Aannemersbedrijf Kuipers de prijs in ontvangst. En niet voor de eerste keer. In 2021 viel de eer voor het bedrijf uit Langeveen ook te beurt om zichzelf Beste Bouwer in deze categorie te noemen.
Het jaar erna stond het op de tweede plek, en nu dan weer op het erepodium.

Aandacht en zorg 

Hoe heeft de aannemer zich herpakt? “Door nog meer aandacht aan onze opdrachtgevers te geven. Dat is de kern. Het is bovendien onze slogan: ‘aandacht maakt alles mooier’. En dat blijkt uit reviews van onze klanten het geval.” De belofte van het bouwbedrijf is dat het ‘bouwt aan een mooi (t)huis’. “Ja, wij ontzorgen onze klanten voor en tijdens het bouwproces en zijn er ook voor ze na oplevering om te bespreken of alles naar wens is.
Onze benadering wordt beloond door onze klanten, die wij zien en benaderen als onze vrienden. We zijn bijzonder trots op deze onderscheiding.”

Jorrit van Ommen
Verenigingsmanager Regio Oost
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Donderdag 11 april 2024
Excursie transformatie Geertruiden NXT en jaarvergadering

Wij nodigen je graag uit voor een excursie naar het voormalig Sint Geertruiden Ziekenhuis en de jaarvergadering bij Van der Valk in Deventer op 15 mei aanstaande. De excursielocatie wordt momenteel getransformeerd naar woningen en maakt deel uit van een gebiedsontwikkeling “Plan G” genoemd. De excursie sluiten we af met een beknopte jaarvergadering en een diner. 

Dinsdag 2 april 2024
Excursie regio Twente naar circulaire megahal Bleckmann Almelo en update inlenen zzp'ers

Wil je een uniek bezoek brengen aan het eerste circulaire logistiek bedrijfsgebouw in Twente en wil je kort bijgepraat worden over waar je op moet letten bij het inhuren van zzp’ers? Kom dan op 25 april naar de nieuwbouwlocatie van Bleckmann in Almelo.

Donderdag 28 maart 2024
Building the Future biedt frisse kijk op wateruitdagingen

Ruim 250 deelnemers mocht Hogeschool Windesheim maandagmiddag 18 maart ontvangen voor het symposium Building the Future. Op het programma stonden een aantal informatieve en boeiende lezingen en masterclasses, allemaal in het kader van het thema van deze 6e editie: Waterrijk bouwen.