1. Home
  2. Nieuws
  3. Top 6 meest gekozen ledenvoordelen voor stedendriehoek salland

Top 6 meest gekozen ledenvoordelen voor Stedendriehoek Salland

Maandag 8 juli 2024

Bouw- en infrabedrijven worden lid van onze vereniging, omdat we onder meer hun belangen behartigen, kennis delen online of in informatiebijeenkomsten en aantrekkelijke ledenvoordelen aanbieden. Dat laatste is voor de regionale voorzitter van afdeling Stedendriehoek Salland een belangrijke. "We zien zes ledenvoordelen die er bij ons in de regio heel erg uitspringen", zegt Peter Meerman.

We zetten ze alle zes even op een rijtje.

Bouwweer

Via de speciale app voor Bouwweer kan je op de bouwlocatie gedetailleerde weersinformatie inzien en onwerkbare dagen in kaart brengen. Ideaal dus als je werkzaamheden uitvoert die weersafhankelijk zijn zoals bijvoorbeeld bij het storten van beton. De app kan je dus ondersteunen bij het (tijdig) aanpassen van de planning en je kan terugkijken in het weerarchief voor mogelijke bewijslast.

CAR- en AVB-aansprakelijkheidsverzekering

Met de speciaal voor de bouw- en infrasector op maat gemaakte CAR-verzekering regel je dekking voor materiële schade aan je onderhanden werk en keten/loodsen/gereedschappen tijdens je dagelijkse bouwwerkzaamheden. Ook als de oorzaak ligt in uitvoerings-, materiaal- of ontwerpfouten van jezelf of van je onderaannemers, adviseurs of leveranciers.

Met de speciaal op maat gemaakte aansprakelijkheidsverzekering (AVB) ben jij, je bedrijf én je medewerkers beschermd tegen veel voorkomende aanspraken van derden die voortvloeien uit je bedrijfsvoering. Bij een bouw- en infraproject kan het namelijk altijd gebeuren dat je onbedoeld schade toebrengt aan derden waar je wettelijk of contractueel aansprakelijk voor bent.

Zorgverzekering Zilveren Kruis 

Jouw gezondheid en die van de mensen om je heen is het belangrijkste wat er is. Daarom werken we samen met Zilveren Kruis voor een zorgverzekering die bij je persoonlijke situatie én je werk past. 

Bedrijfswagen Renault

Renault helpt je graag bij het selecteren van de juiste (elektrische) voertuigen voor jouw bedrijf. Bovendien profiteer je als lid van aantrekkelijke kortingen bij de aanschaf van een nieuwe bouw bus. Ook voor bedrijfswageninrichting, leasing en onderhoud ben je hier aan het juiste adres. 

Verzuimverzekering De Goudse

Met de verzuimpolis van De Goudse krijg je een uitkering voor het loon dat je aan een zieke werknemer moet doorbetalen. Als je de verzekering combineert met arbodienstverlening van ArboDuo (via De Goudse) krijg je bovendien hulp en gegarandeerde budgetten om ziekteverzuim binnen jouw bedrijf te voorkomen of te beperken. Je kunt gebruikmaken van rechtsbijstand bij juridische geschillen in verband met ziekteverzuim en re-integratie.

Pbm's en kantoorartikelen via Lyreco

Van oordoppen en veiligheidsbrillen tot kleding en adembescherming: Lyreco heeft alles in huis om je medewerkers op een comfortabele manier te beschermen en je werkplaats ongevalvrij te houden. Bovendien krijg je een interessante korting bij aanschaf.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over specifieke ledenvoordelen, neem dan contact op met Wim Schaak.

Jorrit van Ommen
Verenigingsmanager Regio Oost
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Woensdag 16 oktober 2024
Kom naar de regiodag van Regio Twente op 21 november 2024

Namens het bestuur van Regio Twente nodigen we je uit voor een evenement op donderdag 21 november vanaf 15:15 uur in Enschede. In de hal waar vroeger de Tubantia werd gedrukt beloven we, onder leiding van Twentenaar Kim Kötter, een inspirerende middag met interessante sprekers, ontspanning en een walking dinner.

Woensdag 16 oktober 2024
Bert Winters nieuwe voorzitter Regio Oost

Tijdens het druk bezochte bestuurdersoverleg in de Regio Oost van 15 oktober jl. heeft Hans van Norel afscheid genomen als regiovoorzitter en heeft hij de voorzittershamer overgedragen aan de nieuwe voorzitter Bert Winters.

Woensdag 2 oktober 2024
Succesvolle Jaarlijkse ledenexcursie op vrijdag 20 September 2024

Op vrijdag 20 september hebben we wederom onze jaarlijkse ledenexcursie georganiseerd, en wat was het een fantastische dag! Elk jaar kijken we uit naar deze gelegenheid om onze leden en hun partners mee te nemen op een gezellige en inspirerende dag en avond.