Logo Bouwend Nederland

Voetballen, bouwen en scoren in de Grolsch Veste

Dinsdag 31 oktober 2023

Graag nodigen we je uit voor de Twentse bijeenkomst in de Grolsch Veste op 30 november om 17:00. Ontdek de raakvlakken tussen voetballen, bouwen en scoren. We bespreken belangrijke thema's zoals teamwork, ondernemerschap en het analyseren van data. Introducee(s) zijn welkom!

Je krijgt een unieke kijk achter de schermen bij FC Twente en we laten je van alles zien over hoe je doelpunten kunt voorspellen met behulp van data analyse. Je mag 1 of meerdere introducee(s) mee nemen, wij zorgen voor de catering. 

Voetballend ondernemen: Benno Schildkamp

Benno heeft verschillende directiefuncties gehad binnen de bouw- en installatiebranche. Daarna is hij met een snelgroeiend bedrijf in maaltijden (170 medewerkers) kampioen van Nederland geworden. Zijn Stadion als Spiegel model, uit het boek "Voetballend Ondernemen" geldt voor leiderschap
en teambuilding als het voorbeeld voor de MKB'er in Nederland.

Sportiviteit en humor 

Behalve zijn huidige activiteiten als veelgevraagd gastspreker, auteur en Raad van Advies-functies begeleidt
hij nu andere ondernemers in directievoering. Hierover vertelt hij hoe je samen scoort op een sportieve en bevlogen manier maar dan wel met een flinke dosis no-nonsense humor!

Oud voetballer FC Twente en data fan: Erwin Leurink

Erwin helpt dagelijks organisaties om datagedreven te gaan werken. Deze kennis in zijn dagelijkse werkzaamheden heeft Erwin nieuwsgierig gemaakt hoe dit binnen de sport, en dan met name de voetballerij, is geregeld.
Door zijn achtergrond met meer dan 350 wedstrijden in het betaalde voetbal, onder andere bij FC Twente en Heracles Almelo, heeft hij de mogelijkheid gehad om zich in het hedendaagse gebruik van data binnen de voetballerij te kunnen verdiepen.

Scoren en regie pakken

Als doelpunten maker in Stadion De Meer tegen Ajax zal hij zijn ervaring van vroeger en de mogelijkheden van nu presenteren
aan de hand van voorbeelden. Als je de bal hebt kan de tegenstander of concurrent immers niet scoren!

Meld je nu aan ! 

Programma:
17:00 uur Ontvangst in de Grolsch Veste 
17:20 uur Opening door Lucas Haafkes voorzitter afdeling Regio Twente
17:30 uur Rondleiding achter de schermen bij FC Twente
18:30 uur Buffet
19:30 uur Lezing Benno Schildkamp
20:30 uur Lezing Erwin Leurink
21:30 uur Borrel
22:00 uur Einde 

Hierbij de aanmeldlink

Jorrit van Ommen
Verenigingsmanager Regio Oost
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 2 april 2024
Excursie regio Twente naar circulaire megahal Bleckmann Almelo en update inlenen zzp'ers

Wil je een uniek bezoek brengen aan het eerste circulaire logistiek bedrijfsgebouw in Twente en wil je kort bijgepraat worden over waar je op moet letten bij het inhuren van zzp’ers? Kom dan op 25 april naar de nieuwbouwlocatie van Bleckmann in Almelo.

Vrijdag 22 maart 2024
Gezamenlijk het aansluitproces optimaliseren staat centraal tijdens bijeenkomst in Emmen

‘Samen beter aansluiten, dat wil toch iedereen?’, was de slogan op de uitnodiging voor de bijeenkomst van 18 maart in het stadion van FC Emmen. Desondanks bleek tijdens de bijeenkomst, georganiseerd door Grond’G, MijnAansluiting en Bouwend Nederland, dat de praktijk weerbarstig is. Mede gevoed door de personeelstekorten en verschillende (maatschappelijke) transities, waardoor de vraag naar elektra, gas, media en water sterk verandert, vraagt het op tijd realiseren van de gewenste aansluiting om een steeds betere afstemming tussen opdrachtgever, netbeheerder, bovengrondse aannemer, ondergrondse aannemer en de gemeente als vergunningverlener. Het versterken van de aansluitketen en het toepassen van slimme innovaties, was tijdens deze volgeboekte bijeenkomst in Emmen, dan ook hét centrale thema.

Dinsdag 19 maart 2024
HBO-studenten welkom bij asielzoekerscentrum in aanbouw

Als opwarmer en aftrap van het 2-jarig traineeship voor gediplomeerde HBO studenten Bouwkunde of Bouwtechnische Bedrijfskunde is er op 25 maart a.s. een bijeenkomst voor studenten, georganiseerd door B-Oost uit Almelo. Die is op de bouwplek van het nieuwe Almelose AZC aan de Vriezenveenseweg. Daar bouwt aannemer Hegeman in opdracht van het Centraal Orgaan opvang azielzoekers aan een nieuw wooncomplex. De studenten krijgen naast informatie over het traineeship een rondleiding over het bouwterrein, een kennismaking met bouwprofessionals en een kijkje in het bouwproces.