Logo Bouwend Nederland

Voorjaarsborrel bij Go Ahead Eagles in teken van bouwen, data en scoren

Woensdag 21 februari 2024

Het voorjaar breekt aan, niets ruikt lekkerder dan de geur vers gemaaid gras. Om dit te vieren nodigen we je graag uit voor de voorjaarsbijeenkomst op donderdag 14 maart vanaf 15:00 bij voetbalclub Go Ahead Eagles in de Adelaarshorst. We mogen weer de wei in !

Altijd al willen ontdekken wat de raakvlakken zijn tussen voetballen, bouwen en scoren? We bespreken op deze dag belangrijke thema's zoals teamwork, ondernemerschap en het analyseren van data. 

Kijkje in de keuken

Je krijgt een uniek kijkje achter de schermen bij Go Ahead Eagles en we laten je van alles zien over hoe je doelpunten kunt voorspellen met behulp van data analyse. 

Programma

  • 15:00 Inloop
  • 15:30 Opening door voorzitter Peter Meerman
  • Lezing Benno Schildkamp
  • Rondleiding achter de schermen Adelaarshorst
  • Lezing Erwin Leurink
  • Diner
  • 20:00 Borrel

Benno Schildkamp

Benno heeft verschillende directiefuncties gehad binnen de bouw- en installatiebranche. Daarna is hij met een snelgroeiend bedrijf in maaltijden (170 medewerkers) kampioen van Nederland geworden. Zijn Stadion als Spiegel model, uit het boek “Voetballend Ondernemen” geldt voor leiderschap en teambuilding als hét voorbeeld voor de MKB’er in Nederland. Behalve zijn huidige activiteiten als veelgevraagd gastspreker, auteur en Raad van Advies-functies begeleidt hij nu andere ondernemers in directievoering. Hierover vertelt hij hoe je samen scoort op een sportieve en bevlogen manier maar dan wel met een flinke dosis no-nonsense humor!

Erwin Leurink

Erwin is geboren en getogen in Deventer en helpt dagelijks organisaties om datagedreven te gaan werken. Deze kennis in zijn dagelijkse werkzaamheden heeft Erwin nieuwsgierig gemaakt hoe dit binnen de sport, en dan met name de voetballerij, is geregeld. Door zijn achtergrond met meer dan 350 wedstrijden in het betaalde voetbal, onder andere bij FC Twente en Heracles Almelo, heeft hij de mogelijkheid gehad om zich in het hedendaagse gebruik van data binnen de voetballerij te kunnen verdiepen. Als doelpunten maker in Stadion De Meer tegen Ajax zal hij zijn ervaring van vroeger en de mogelijkheden van nu presenteren aan de hand van voorbeelden. Als je de bal hebt kan de tegenstander of concurrent immers niet scoren!

Locatie

WeMessage Cafe
Vetkampstraat 1
7416 WK Deventer 

Wil je ook deelnemen aan deze bijeenkomst? Meld je dan aan via deze link.

Jorrit van Ommen
Verenigingsmanager Regio Oost
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Vrijdag 19 april 2024
digiDeal maakt van DICO dé standaard voor digitale gegevensuitwisseling

Aedes en OnderhoudNL gaan samen de inzet van de DICO standaard voor digitale gegevensuitwisseling stimuleren. Een digiDeal bezegelt de samenwerking met Ketenstandaard (eigenaar en beheerder van de DICO standaard) en digiGO (hét platform voor het versnellen van de digitale samenwerking in de ontwerp, bouw-, en technieksector). Voor bouwbedrijven die met corporaties samenwerken is dit een goede en belangrijke stap naar een efficiënte uitwisseling van gegevens.

Donderdag 11 april 2024
Invoering NIS2 wetgeving in Nederland vertraagd

Met de aankomende NIS2 wet komt er veel op bedrijven en hun mkb-toeleveranciers af. De invoeringsdatum van 18 oktober 2024 wordt in Nederland niet gehaald, maar wél in de landen die ons omringen. Dus doe je zaken met bedrijven over de grens, houd er dan rekening mee dat je opdrachtgever eisen kan stellen aan je digitale veiligheid.

Donderdag 11 april 2024
Publicatie voor opdrachtgevers: geef ruimte aan innovaties

Onze nieuwe publicatie beschrijft voor opdrachtgevers hoe ze out of the box oplossingen kunnen stimuleren. Natuurlijk mag je hen er ook op wijzen.