Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Alle plannen van regio randstad noord samengevat in jaarplan 2024

Alle plannen van Regio Randstad Noord samengevat in jaarplan 2024

Donderdag 14 december 2023

Met trots publiceren wij het jaarplan 2024 van Regio Randstad Noord.

In het Jaarplan 2024 worden alle activiteiten en diensten genoemd die Regio Randstad Noord het komend jaar gaat ontwikkelen en uitvoeren. Er is meer te lezen over de beleidsthema's Onderwijs en Arbeidsmarkt, Sociale Zaken en Veiligheid, Markt en Overheid en Verenigingszaken. Het jaarplan is samen met het regiobestuur opgesteld.

Daarnaast is er informatie over de meerjarenprogramma's Duurzaamheid, Ketensamenwerking, Toekomst van werk, Vernieuwing van de sector, Mobiliteit en Samenwerking in de keten.

Kortom, in 2024 staat het team van Regio Randstad Noord weer voor je klaar!

Mocht je goede suggesties hebben voor onderwerpen voor bijeenkomsten of tegen problemen aanlopen, laat het ons weten via de mail.

Mona Veld
Regiosecretaresse
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 23 juli 2024
Hart gevolgd: van vwo 4 naar BBL-opleiding in de bouw

Je kunt het met recht een opmerkelijke switch noemen: ondanks uitstekende cijfers het vwo vaarwel zeggen om timmerman te worden. Het is precies wat Jerom Verstraaten op zijn 16e deed. 3,5 jaar later is hij nog elke dag heel blij met zijn keuze.

Maandag 22 juli 2024
Technodiscovery brengt techniek dichter bij jongeren

De vraag naar technisch geschoolde medewerkers is groter dan ooit, aar hoe maak je het personeel van de toekomst enthousiast voor techniek? In Ede, midden in de Foodvalley, plant het leer- en ontdekcentrum TechnoDiscovery het zaadje van techniek al jaren bij basisschoolleerlingen, VO-leerlingen van leerjaar 1 en 2 én docenten.

Maandag 8 juli 2024
Excursie Infraplatform Bakelse Plassen

Als je uitgenodigd wordt op een golfbaan, dan verwacht je een balletje te gaan slaan. Maar voor de leden van het Infraplatform Regio Randstad Noord en Brabant kreeg het bezoek aan Golfbaan Stippelberg in het recreatie- en natuurgebied de Bakelse plassen veel meer diepgang. Zij kregen een voorlichting en een rondleiding in dit gebied dat geldt als een schoolvoorbeeld van plattelandsvernieuwing.