Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Uitnodiging bouwvrouwen event in purmerend 8 maart

Uitnodiging Bouwvrouwen event in Purmerend 8 maart

Woensdag 14 februari 2024

Trotse Bouwvrouw, Graag nodigen wij jullie uit voor Bouwvrouwen 8 maart 2024! Vanaf vandaag kunnen jullie je aanmelden voor ons inspirerende en zinnenprikkelende programma.

Voel je fit & voldaan na ons programma dat inzet op Weerbaarheid & Vitaliteit.

Globaal programma

12.45 uur Inloop
13.00 uur Lunch & start met keynote spreker Houda Loukili, expert op het gebied van sport, bewegen, mindset en resultaat behalen.

14.30 uur  Start break out sessies, waaronder VR Challenge, Racen, WE, Tinder voor ruimtes (Mare Santema) & workshop de kracht van vragen (Connie Maathuis)

15.45 uur Einde break outs en gezamenlijke afronding
15.30 uur Afsluitend drankje
16.30 uur Einde van het evenement

We nodigen deze editie een breed scala aan vrouwen in de bouw en de infra uit: van uitvoer, directie tot HR en opleiders om met elkaar het goede gesprek aan te gaan.

Ben jij ook van de partij?

Heb je collega’s of ken je andere vrouwen die werkzaam zijn in onze branche? Nodig ze uit! En ervaar gezamenlijk de verrassingselementen van ons programma.

Datum en tijd

Vrijdag 8 maart 2024 tussen 12.45 en 16.30 uur

Locatie


H20 Esports Campus in Purmerend. H20 Esports Campus | Evenementenlocatie | Rabo Esports Stadium

Kosten

Er zijn geen kosten aan verbonden. Max 5 dames per bedrijf.


Kijk voor meer info over bouwvrouwen op: Bouwvrouwen - Bouwend Nederland

Aanmelden

Aanmelden kan via https://www.aanmelder.nl/151641/subscribe

Mona Veld
Regiosecretaresse
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 23 juli 2024
Hart gevolgd: van vwo 4 naar BBL-opleiding in de bouw

Je kunt het met recht een opmerkelijke switch noemen: ondanks uitstekende cijfers het vwo vaarwel zeggen om timmerman te worden. Het is precies wat Jerom Verstraaten op zijn 16e deed. 3,5 jaar later is hij nog elke dag heel blij met zijn keuze.

Maandag 22 juli 2024
Technodiscovery brengt techniek dichter bij jongeren

De vraag naar technisch geschoolde medewerkers is groter dan ooit, aar hoe maak je het personeel van de toekomst enthousiast voor techniek? In Ede, midden in de Foodvalley, plant het leer- en ontdekcentrum TechnoDiscovery het zaadje van techniek al jaren bij basisschoolleerlingen, VO-leerlingen van leerjaar 1 en 2 én docenten.

Maandag 8 juli 2024
Excursie Infraplatform Bakelse Plassen

Als je uitgenodigd wordt op een golfbaan, dan verwacht je een balletje te gaan slaan. Maar voor de leden van het Infraplatform Regio Randstad Noord en Brabant kreeg het bezoek aan Golfbaan Stippelberg in het recreatie- en natuurgebied de Bakelse plassen veel meer diepgang. Zij kregen een voorlichting en een rondleiding in dit gebied dat geldt als een schoolvoorbeeld van plattelandsvernieuwing.