Logo Bouwend Nederland

Bouwhub Midden-Brabant is een feit

Dinsdag 13 december 2022

Maandag 12 december 2022 kwamen de kopgroepleden bij de notaris bijeen om de coöperatie Bouwhub Midden-Brabant een officiële start te geven.

De kopgroepleden hebben hun handtekening gezet onder de oprichtingsakte van de coöperatie Bouwhub Midden-Brabant. De zes sloop- en bouwondernemingen uit Tilburg en omgeving gaan samen, na een jaar van onderzoek en aftasten, van start met de in- en verkoop van gebruikte bouwmaterialen op naar een meer circulaire (bouw)wereld.

 

Initiatiefnemers/koplopers op de foto van links onder met de klok mee: 

Leon van Roessel, Laurens Verbunt, Tijs van der Zanden, Stijn van der Weegen, Frans van Deursen en Janneke Visser.

 

Namens Bouwend Nederland afdeling Brabant Mid-West en Midpoint Brabant feliciteren we de kopgroep. Wij zijn er trots op deze aanpakkers te mogen ondersteunen.

Petra Landmeter
Verenigingsmanager afdeling Brabant Mid-West
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Donderdag 28 maart 2024
Toolboxen, werkplekinspecties, introductie nieuwe veiligheidsapps en een escape room

Ook in Afdeling Brabant Mid-West werd er veel aandacht geschonken aan de 2024-editie van de Bewust Veilig-dag. Veel leden schonken op deze dag extra aandacht aan veiligheid met hun medewerkers.

Dinsdag 19 maart 2024
Nieuws over Bouwhub Midden Brabant: huidige stand van zaken, pilot van start

We willen graag alle geïnteresseerden op de hoogte brengen van onze laatste ontwikkelingen en realisaties bij Bouwhub Midden Brabant. Lees alles in onze eerste nieuwsbrief van maart 2024.

Maandag 11 maart 2024
Tweede succesvolle editie Bouwvrouwenevent in Brabant Mid-West

Op vrijdag 8 maart, tijdens Internationale Vrouwendag, werd in the Sports Community ZuitNL in Etten-Leur voor de tweede maal een inspiratie event voor bouwvrouwen georganiseerd. Ruim tevoren hadden drie dames met verenigingsmanager Petra Landmeter meegedacht over de invulling van het programma, waardoor er genoeg variatie en keuze was.