Logo Bouwend Nederland

Gemeentelijk bouw- en infra overleg met Waalwijk

Maandag 28 september 2020

24 September jl. vond een prettig en open gesprek plaats tussen een afvaardiging van BNL met wethouder Eric Daandels en Ronald Bakker van de gemeente Waalwijk.

Waalwijk verwacht dat de door PFAS, stikstof en corona stilgevallen projecten nu alsnog kunnen worden gestart. Afgesproken wordt om het gemeentelijk bouw- en infraoverleg met Waalwijk weer minimaal 1x per jaar met de wethouders voort te zetten en een vervolgafspraak met afdeling Inkoop wordt door BNL geïnitieerd. Daarin zal gesproken worden over de inzet en mogelijkheden voor meer lokale en regionale aannemers binnen de aanbestedingswet.

 

Hier kunt u het verslag nalezen van het overleg.

 

De pagina waarmee we op de hoogte gaan houden van gemeentelijke bouw- en infra overleggen die weer plaats gaan vinden met gemeenten in afdeling Brabant Mid-West is 'Under construction'.

Petra Landmeter
Verenigingsmanager afdeling Brabant Mid-West
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 23 april 2024
Opmars zij-instromers in de bouw en infra

Wist je dat er gemiddeld zo'n 50 kandidaten zich aan het oriënteren zijn voor een carrière in de bouw en infra in de regio Brabant en Limburg?

Donderdag 18 april 2024
Daar zijn ze weer ... de bouwplaatsbezoeken van Brabant Mid-West

Zoals voorgaande jaren organiseert Afdeling Brabant Mid-West kort voor de zomer bouwplaatsbezoeken op drie plekken in de afdeling om lokaal de mogelijkheid te bieden elkaar te blijven zien.

Dinsdag 16 april 2024
BouwBite over netcongestie: meer nadruk op flexvermogen

Afdeling Oost Brabant en Brabant Mid-West organiseren vier keer per jaar een online BouwBite over een actueel thema. Deze keer ging het over netcongestie. Manager strategie Edwin Edelenbos van Netbeheer Nederland legde de ruim zestig deelnemers helder uit wat er speelt.