1. Home
  2. Nieuws
  3. Hbo bouw award 2024 stem op jouw favoriet

HBO Bouw Award 2024: stem op jouw favoriet

Donderdag 5 september 2024

Ook dit jaar organiseren Avans Hogeschool, BouwTalent Zuid en wij als Regio Zuid de HBO Bouw Award. De prijs is voor het beste, meest prestigieuze afstudeerproject van de opleidingen Bouwkunde, Civiele Techniek en Ruimtelijke Ontwikkeling van Avans Hogeschool. Dit jaar is het event helemaal digitaal. 

De afgestudeerden zijn geselecteerd en hebben van hun afstudeerscriptie een supertof en inspirerend filmpje gemaakt.

Ook jij kunt vanaf vandaag stemmen op jouw favoriete nominatie voor de HBO Bouw Award 2024! Kijk snel, raak geïnspireerd en stem op jouw favoriet. Klik hier voor de genomineerden en leer meer over de projecten van deze getalenteerde professionals.

Benieuwd wie er gaat winnen?

12 september komt de vakjury uit het werkveld bijeen om de afstudeerscripties te beoordelen. Op 24 september wordt de winnaar bekend gemaakt. Wordt vervolgd. 

Karin Oomen
Adviseur onderwijs & arbeidsmarkt - Regio Zuid
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 10 september 2024
Regiodag Zuid 2024: samen de toekomst tegemoet

Op woensdag 4 september 2024 stond de Regiodag Zuid in het teken van de toekomst en hoe deze er (voor de bouw en infra) uitziet. Waar kun je een dag met zo’n actueel en relevant thema en zo'n futuristische insteek beter organiseren dan op de Brainport Industries Campus? De animo was groot, getuige de 150 deelnemers die op het event in Eindhoven waren afgekomen.

Donderdag 5 september 2024
Uitnodiging regiosessies innovatieve onderwijshuisvesting

We nodigen onze leden, die scholen (ver)bouwen, uit om deel te nemen aan de regiosessies in het kader van het Programma Onderwijshuisvesting (POHV) en het Innovatieprogramma Onderwijshuisvesting (IPOHV). Doel van deze programma's is om standaardisatie, kennisuitwisseling en professionaliteit in de sector te bevorderen.

Dinsdag 3 september 2024
Nieuw tv-seizoen 'De bouw maakt het' start 7 september

In het nieuwe seizoen van het RTL4-programma 'De bouw maakt het' duikt presentator Daan Nieber weer in de wereld van de bouw en infrastructuur. We krijgen een nieuw, exclusief kijkje achter de hekken van de bouwplaats en ontmoeten de passievolle bouwers die werken aan het Nederland van de toekomst. Van uitvoerder tot grondwerker en van hypermoderne 3D-printers tot historische restauratie: de bouw maakt het allemaal.