Logo Bouwend Nederland

Kopman Heerkens van Bavel trots op initiatief circulaire bouwhub

Vrijdag 6 januari 2023

Directeur Peter Kamermans werd door Make it Happen in Tilburg geïnterviewd voor de rubriek Ondernemersverhalen (living labs) en vertelt trots over hun deelname in de oprichting van de circulaire bouwhub in Tilburg.

Mooi verhaal over de trots voor de medewerkers van Heerkens van Bavel, de projecten die zij gerealiseerd hebben, de gemaakte keuzes en hun specialismen. Peter benoemt ook de deelname in het initiatief voor de realisatie van de Bouwhub Midden-Brabant. Ze mogen zich terecht ambassadeurs van Tilburg noemen.

 

Frans van Deursen zit namens Heerkens van Bavel in de kopgroep en onlangs opgerichte bestuur van de coöperatie Bouwhub Midden-Brabant.

 

Lees hier de post van Make it Happen in Tilburg met een link naar het volledige artikel.

 

Op 9 februari 2023 vindt het feestelijke lanceerevent van de Bouwhub Midden-Brabant plaats op een nog nader te bepalen locatie in Tilburg, vanaf 16.00 uur met aanwezigheid van wethouder Bas van der Pol.

Petra Landmeter
Verenigingsmanager afdeling Brabant Mid-West
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Donderdag 28 maart 2024
Toolboxen, werkplekinspecties, introductie nieuwe veiligheidsapps en een escape room

Ook in Afdeling Brabant Mid-West werd er veel aandacht geschonken aan de 2024-editie van de Bewust Veilig-dag. Veel leden schonken op deze dag extra aandacht aan veiligheid met hun medewerkers.

Dinsdag 19 maart 2024
Nieuws over Bouwhub Midden Brabant: huidige stand van zaken, pilot van start

We willen graag alle geïnteresseerden op de hoogte brengen van onze laatste ontwikkelingen en realisaties bij Bouwhub Midden Brabant. Lees alles in onze eerste nieuwsbrief van maart 2024.

Maandag 11 maart 2024
Tweede succesvolle editie Bouwvrouwenevent in Brabant Mid-West

Op vrijdag 8 maart, tijdens Internationale Vrouwendag, werd in the Sports Community ZuitNL in Etten-Leur voor de tweede maal een inspiratie event voor bouwvrouwen georganiseerd. Ruim tevoren hadden drie dames met verenigingsmanager Petra Landmeter meegedacht over de invulling van het programma, waardoor er genoeg variatie en keuze was.