Logo Bouwend Nederland

Nieuws over Bouwhub Midden Brabant: huidige stand van zaken, pilot van start

Dinsdag 19 maart 2024

We willen graag alle geïnteresseerden op de hoogte brengen van onze laatste ontwikkelingen en realisaties bij Bouwhub Midden Brabant. Lees alles in onze eerste nieuwsbrief van maart 2024.

Nieuwsbrief maart 2024

In februari 2023 hebben de bestuursleden van Bouwhub Midden Brabant en de kwartiermaker en ondersteuners van dit initiatief met ruim 100 geïnteresseerden in Sportcomplex T-Kwadraat in Tilburg gevierd dat de Coöperatie Bouwhub Midden Brabant officieel was opgericht. Tijdens dit lanceervent werd ook het logo onthuld.

Nu, ruim een jaar verder, waarin we zeker niet stilgezeten hebben, informeren we alle belangstellenden graag over waar we als bouwhub mee bezig zijn en wat er ontstaan of gevormd is. Lees alles hierover in de 1e nieuwsbrief van Bouwhub Midden Brabant, maart 2024.

 

Download de nieuwsbrief als pdf.

Petra Landmeter
Verenigingsmanager afdeling Brabant Mid-West
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 16 april 2024
BouwBite over netcongestie: meer nadruk op flexvermogen

Afdeling Oost Brabant en Brabant Mid-West organiseren vier keer per jaar een online BouwBite over een actueel thema. Deze keer ging het over netcongestie. Manager strategie Edwin Edelenbos van Netbeheer Nederland legde de ruim zestig deelnemers helder uit wat er speelt.

Donderdag 28 maart 2024
Toolboxen, werkplekinspecties, introductie nieuwe veiligheidsapps en een escape room

Ook in Afdeling Brabant Mid-West werd er veel aandacht geschonken aan de 2024-editie van de Bewust Veilig-dag. Veel leden schonken op deze dag extra aandacht aan veiligheid met hun medewerkers.

Maandag 11 maart 2024
Tweede succesvolle editie Bouwvrouwenevent in Brabant Mid-West

Op vrijdag 8 maart, tijdens Internationale Vrouwendag, werd in the Sports Community ZuitNL in Etten-Leur voor de tweede maal een inspiratie event voor bouwvrouwen georganiseerd. Ruim tevoren hadden drie dames met verenigingsmanager Petra Landmeter meegedacht over de invulling van het programma, waardoor er genoeg variatie en keuze was.