1. Home
  2. Nieuws
  3. Nieuws over bouwhub midden brabant huidige stand van zaken pilot van start

Nieuws over Bouwhub Midden Brabant: huidige stand van zaken, pilot van start

Dinsdag 19 maart 2024

We willen graag alle geïnteresseerden op de hoogte brengen van onze laatste ontwikkelingen en realisaties bij Bouwhub Midden Brabant. Lees alles in onze eerste nieuwsbrief van maart 2024.

Nieuwsbrief maart 2024

In februari 2023 hebben de bestuursleden van Bouwhub Midden Brabant en de kwartiermaker en ondersteuners van dit initiatief met ruim 100 geïnteresseerden in Sportcomplex T-Kwadraat in Tilburg gevierd dat de Coöperatie Bouwhub Midden Brabant officieel was opgericht. Tijdens dit lanceervent werd ook het logo onthuld.

Nu, ruim een jaar verder, waarin we zeker niet stilgezeten hebben, informeren we alle belangstellenden graag over waar we als bouwhub mee bezig zijn en wat er ontstaan of gevormd is. Lees alles hierover in de 1e nieuwsbrief van Bouwhub Midden Brabant, maart 2024.

 

Download de nieuwsbrief als pdf.

Petra Landmeter
Verenigingsmanager afdeling Brabant Mid-West
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 8 oktober 2024
Circulair en bio-based bouwen; in plaats van extra werk, iets juist niet meer doen

Woensdag 2 oktober kwamen leden van Afdeling Brabant Mid-West, maar ook leden uit aangrenzende afdelingen met belangstelling voor het onderwerp, naar de timmerfabriek Frank van Roij in Goirle. De timmerfabriek was het decor voor een bijeenkomst over circulair en bio-based bouwen.

Maandag 7 oktober 2024
Contactgroep Digitalisering maakt leden bewust van AI en cybersecurity

Op 1 oktober mocht de Contactgroep Digitalisering Afdelingen Zeeland en Brabant Mid-West te gast zijn bij Bergh Brandveiligheid in Oud-Gastel. Op de agenda voor deze keer staan een toelichting op het bedrijfsonderdeel van de gastheer, de nieuwbouw van hun bedrijfspand (in BIM), actualiteiten op digitaliseringsvlak en een evaluatie van de sessies van de contactgroep tot op heden.

Donderdag 26 september 2024
Eén of meerdere hubs in Breda. Kunnen we dat organiseren?

Op 23 september vond er een vervolgbijeenkomst Bouwlogistiek Breda plaats, met dit maal een projectbezoek om meteen maar de uitdagingen die werken in de binnenstad met zich meebrengen, van dichtbij te zien.