Logo Bouwend Nederland

Podcast ONTDEKSPOOR: het lanceerevent van de bouwhub op 9 februari

Donderdag 23 februari 2023

Met medewerking van Omroep Tilburg is het lanceerevent van Bouwhub Midden Brabant op 9 februari in T-Kwadraat in Tilburg opgenomen als podcast.

Tijdens het lanceer event van de Bouwhub Midden Brabant op 9 februari 2023 in Tilburg gaan de initiatiefnemers in gesprek met elkaar en met de zaal over de visie, toekomst en ambities van circulaire bouw en sloop.

Gesprek met koplopers, wethouder én andere aanwezigen

Het interactieve debat wordt gehouden onder leiding van Vincent van Rijsewijk, onafhankelijk voorzitter van de Coöperatie Bouwhub Midden Brabant. Aan tafel zitten naast de voorzitter en wethouder Bas van der Pol ook drie van de zes initiatiefnemers: Leon van Roessel van TTO Sloop & Infra, een sloopbedrijf, Laurens Verbunt van De Hilver bouwmaterialenhandel en Stijn van der Weegen van Van der Weegen Bouw bouwbedrijf. Ook enkele ketenpartners en een aantal van de ruim honderd belangstellenden uit de zaal komen aan het woord. De coöperatie Bouwhub Midden Brabant is opgericht door een zestal koplopende bouw- en sloopbedrijven en een bouwmaterialenhandel (naast eerdergenoemden ook Tijs van der Zanden van Aannemingsbedrijf Van der Zanden Moergestel, Janneke Visser van Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen en Frans van Deursen van Heerkens van Bavel Bouw), onder voorzitterschap van Midpoint Brabant en ondersteund door Bouwend Nederland Afdeling Brabant Mid-West. Volg alle informatie en ontwikkelingen over de Bouwhub op www.bouwhubmiddenbrabant.nl

Podcast ONTDEKSPOOR

De podcast is hier terug te luisteren.

De podcast is een productie van Omroep Tilburg in de serie O N T D E K S P O O R.  Muziek composities en uitvoering: Sandra Coelers Trombone: Hans Sparla Opname: 9 februari 2023, tijdens de lanceer event van de Circulaire Bouwhub Midden Brabant, locatie T-kwadraat in Tilburg.

Petra Landmeter
Verenigingsmanager afdeling Brabant Mid-West
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Donderdag 28 maart 2024
Toolboxen, werkplekinspecties, introductie nieuwe veiligheidsapps en een escape room

Ook in Afdeling Brabant Mid-West werd er veel aandacht geschonken aan de 2024-editie van de Bewust Veilig-dag. Veel leden schonken op deze dag extra aandacht aan veiligheid met hun medewerkers.

Dinsdag 19 maart 2024
Nieuws over Bouwhub Midden Brabant: huidige stand van zaken, pilot van start

We willen graag alle geïnteresseerden op de hoogte brengen van onze laatste ontwikkelingen en realisaties bij Bouwhub Midden Brabant. Lees alles in onze eerste nieuwsbrief van maart 2024.

Maandag 11 maart 2024
Tweede succesvolle editie Bouwvrouwenevent in Brabant Mid-West

Op vrijdag 8 maart, tijdens Internationale Vrouwendag, werd in the Sports Community ZuitNL in Etten-Leur voor de tweede maal een inspiratie event voor bouwvrouwen georganiseerd. Ruim tevoren hadden drie dames met verenigingsmanager Petra Landmeter meegedacht over de invulling van het programma, waardoor er genoeg variatie en keuze was.