Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Vereniging
  3. Vakgroep ondergrondse netwerken en grondwaterbeheer
  4. Y ong

Jonge leden: Y-ONG

Ben jij werkzaam in de ondergrondse infrastructuur én krijg je energie van mensen ontmoeten, dingen leren en jezelf ontwikkelen? Sluit je dan snel aan bij Y-ONG, de jongerenorganisatie van de vakgroep Ondergrondse Netwerken en Grondwaterbeheer. Op deze pagina lees je meer over wat Y-ONG doet en hoe jij je kunt aanmelden.

Of je nou projectmanager, veiligheidskundige, monteur, grondwerker of werkvoorbereider bent: Y-ONG is er voor jou! Per jaar worden er een aantal gave activiteiten georganiseerd die voor iedereen interessant zijn. Deze activiteiten zijn specifiek op jongeren gericht, maar ook wordt de connectie met externe jongerenorganisaties van meer ervaren collega's binnen de sector gezocht. Zo leren we met én van elkaar!

Activiteiten

In dit overzicht kun je de geplande activiteiten zien. Het kan zijn dat er nog geen definitieve datum bekend is, deze volgt dan nog. Zet ze alvast in jouw agenda.

Datum Activiteit
31 mei 2024 Y-ONG BBQ Apeldoorn

 

Aanmelden?

Aanmelden voor Y-ONG is mogelijk voor iedereen die bij een lidbedrijf van de vakgroep werkt en zich jong van geest voelt. Benieuwd naar lidbedrijven bij jou in de buurt? Check hier de ledenpagina. Om je te melden voor Y-ONG klik je op deze link of klik je onderaan deze pagina op de aanmeldknop. Laat je gegevens achter en je zal alle uitnodigingen voor activiteiten van Y-ONG ontvangen. Aanmelden is geheel vrijblijvend.

Het bestuur van Y-ONG bestaat uit de volgende leden

Rik Alkema
Voorzitter / Koninklijke BAM Energie & Water
Marco Bouwmeester
Henk van Tongeren Water & Techniek
Amal Ghaleb
Baas B.V.
Rik Alsema
Alsema (Zuidlaren)
Menno Mulders
Directeur QUALM (Rozenburg)
Robin Versluis
Heijmans Infra Energie

Lid worden van Y-ONG?

Jong van geest en enthousiast over nieuwe ontmoetingen, leren en persoonlijke groei? Sluit je aan bij Y-ONG!