Logo Bouwend Nederland

Haal nu jouw Renault bedrijfswagen direct uit voorraad!

Maandag 24 juli 2023

Ben je op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen maar heb je geen zin in lange levertijden? Als lid van Bouwend Nederland krijg je tot en met 30 september 2023 extra voordeel op een voorraad auto bovenop het Bouwend Nederland voordeel.

Tot wel € 1200,- aan voordeel

Kies nu een Ready to go Renault bedrijfswagen en rijd weg in jouw prachtige, nieuwe auto. Je bedrijfswagen staat klaar bij de dealer en is dus altijd direct leverbaar. 

Aanvullende voorwaarden:

  • De Ready to Go Voorraad Premie is niet geldig op de Générique uitvoeringen.
  • Voor deze actie geldt een uiterste registratiedatum van 31 december 2023.

Ready To Go voorraad

Jouw voordeel

Ben je geïnteresseerd in welk voordeel Renault kan bieden in een Renault bedrijfswagen op maat? Door bij de dealer kenbaar te maken dat je lid bent van Bouwend Nederland zal je op de offerte al zien dat hierop zowel de korting vanuit het ledenvoordeel én de voorraadpremie zullen worden opgenomen. Het voordeel loopt bij een Renault Trafic al op tot € 1200,- (dit is de meest gekozen auto onder Bouwend Nederland Leden).

De Renault-dealer vertelt graag meer over het aanbod en de voorwaarden. Kijk op de website voor een Renault-dealer bij jou in de buurt. Ze helpen je graag verder.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je graag meer weten over ons ledenvoordeel met Renault? Bel 079 3 252 166 of stuur een mail via onderstaande button.

Stuur een mail
BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Donderdag 11 april 2024
Belastingregels voor bedrijfswagens veranderen in 2025.

Ondernemers die een nieuwe bedrijfswagen kopen, zijn nu nog vrijgesteld van Belasting op Personenauto’s en Motorvoertuigen (BPM). Vanaf 2025 gaan ondernemers ook BPM betalen, net als bij personenauto’s.

Dinsdag 10 oktober 2023
Ga in gesprek met het ministerie over duurzaam reizen

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat wil graag in contact komen met mkb-bedrijven (tot 100 medewerkers) in de bouw en industriesector om erachter te komen hoe keuzes over reizen gemaakt worden. Het gesprek is digitaal op dinsdag 7 november van 16.00 tot 17.00 uur.

Donderdag 5 oktober 2023
Infradialogen nodigen uit tot goed gesprek met infraondernemers

Welke ontwikkelingen spelen er in de infrasector. Hoe kan je hier als bedrijf op inspelen. En hoe bepalen we samen de lobbykoers. Daarover gaan voorzitter Arno Visser en algemeen directeur Fries Heinis van Bouwend Nederland in gesprek met infraleden. De eerste bijeenkomst in Amsterdam leverde al een goede discussie op.