Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Haal nu jouw renault bedrijfswagen direct uit voorraad

Haal nu jouw Renault bedrijfswagen direct uit voorraad!

Maandag 24 juli 2023

Ben je op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen maar heb je geen zin in lange levertijden? Als lid van Bouwend Nederland krijg je tot en met 30 september 2023 extra voordeel op een voorraad auto bovenop het Bouwend Nederland voordeel.

Tot wel € 1200,- aan voordeel

Kies nu een Ready to go Renault bedrijfswagen en rijd weg in jouw prachtige, nieuwe auto. Je bedrijfswagen staat klaar bij de dealer en is dus altijd direct leverbaar. 

Aanvullende voorwaarden:

  • De Ready to Go Voorraad Premie is niet geldig op de Générique uitvoeringen.
  • Voor deze actie geldt een uiterste registratiedatum van 31 december 2023.

Ready To Go voorraad

Jouw voordeel

Ben je geïnteresseerd in welk voordeel Renault kan bieden in een Renault bedrijfswagen op maat? Door bij de dealer kenbaar te maken dat je lid bent van Bouwend Nederland zal je op de offerte al zien dat hierop zowel de korting vanuit het ledenvoordeel én de voorraadpremie zullen worden opgenomen. Het voordeel loopt bij een Renault Trafic al op tot € 1200,- (dit is de meest gekozen auto onder Bouwend Nederland Leden).

De Renault-dealer vertelt graag meer over het aanbod en de voorwaarden. Kijk op de website voor een Renault-dealer bij jou in de buurt. Ze helpen je graag verder.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je graag meer weten over ons ledenvoordeel met Renault? Bel 079 3 252 166 of stuur een mail via onderstaande button.

Stuur een mail
BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Vrijdag 5 juli 2024
Bellen en internetten in het buitenland, hoe zit het nu echt?

Je hebt ze vast wel eens gehoord, de horrorverhalen van ondernemers die na een weekje buitenland terugkomen met een torenhoge telefoonrekening. Gelukkig zijn de risico’s op heel hoge rekeningen afgelopen jaren ingeperkt. Helaas kun je nog steeds veel geld kwijt zijn, met een beetje pech verbruik je in enkele seconden al voor tientallen euro's aan mobiel dataverkeer. Er zijn namelijk een aantal plekken die extra aandacht verdienen. Zo valt bijvoorbeeld het netwerk op zee niet onder Europese netwerk, hetzelfde geldt voor Turkije. Wij vertellen je alles wat je moet weten over bellen en internetten in het buitenland, zo kun jij met een gerust hart op vakantie. Lees je mee?

Donderdag 13 juni 2024
Let op: Beperkte leveringsgarantie 2024 voor Renault Bedrijfswagens

Het aantal bestelde Renault bedrijfswagens door leden is dit jaar explosief gestegen. Vanuit de markt ziet Renault ook een grote vraag naar brandstof bedrijfswagens. Dit verhoogt de druk in de logistieke keten, van dealernetwerk tot ombouwers.

Maandag 22 april 2024
BNL Special Ledenvoordelen, Academy & Advies - Voorjaar 2024

De nieuwe editie van het BNL Special ledenservice magazine, voorjaar 2024, is uit. Vol met nieuws, ontwikkelingen en informatie over financiële ledenvoordelen, trainingen en adviesdiensten. Daarnaast komt een aantal lidbedrijven aan het woord over producten en diensten die zij bij/via ons afnemen.