Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Renault bedrijfswagens presenteert trafic shop go

Renault Bedrijfswagens presenteert Trafic Shop & Go

Woensdag 1 maart 2023

Van 6 tot en met 10 februari jl. vond de BouwBeurs 2023 plaats in de Jaarbeurs Utrecht, de grootste beurs voor de Nederlandse bouwsector. Een editie die in het teken stond van innovatie, verduurzaming en circulariteit. Waarden die ook bij Renault Bedrijfswagens hoog in het vaandel staan. Om die reden heeft Renault Bedrijfswagens onder meer uitgepakt met de Kangoo E-Tech Electric Open Sesame en een nieuwe uitvoering van de Trafic: de Shop & Go.

Trafic Shop & Go: direct klaar voor elke klus 

Op de BouwBeurs 2023 heeft Renault de nieuwe Trafic Shop & Go geïntroduceerd. Deze extra aantrekkelijke Trafic is voorzien van een doordachte, rijke uitrusting en is binnen 30 dagen leverbaar. Handige ‘tools’ als een volledig betimmerde laadruimte en een afgewerkte en beschermende laadvloer behoren tot de standdaarduitsrusting van deze nieuwe uitvoering, evenals stoere side-bars – omdat het oog ook wat wil. Het klussen kan dus meteen beginnen.

De nieuwe Renault Trafic Shop & Go is verkrijgbaar in vier carrosseriekleuren en tijdelijk biedt Renault 0% rente op dit nieuwe model bij financial lease (normaliter 1,9%). Renault breidt het Shop & Go-uitrustingniveau in de loop van 2023 verder uit met meer modellen van Renault Bedrijfswagens.

Bestelauto van het jaar 2023 

De Renault Kangoo E-Tech Electric Open Sesame is recent verkozen tot Bestelauto van het Jaar 2023. De vakjury prijst in het bijzonder de functionaliteit, het omvangrijke leveringsgamma en de aantrekkelijke prijsstelling van de 100% elektrische bestelauto van Renault Bedrijfswagens. Bovendien beschikt de nieuwe Kangoo E-Tech electric – die een actieradius tot 300 km en een trekgewicht tot 1.500 kg heeft – over het handige Open Sesame-systeem, een extra grote zijdeur-opening van 1,45 meter die in- en uitladen vergemakkelijkt.

Langste laadlengte in zijn klasse 

Nog meer ruimte nodig? Bezoekers van de BouwBeurs konden ook kennismaken met de Renault Trafic L2 Work Edition. Deze ruime bestelauto beschikt over een laadlengte van 4,15 meter, de langste in zijn klasse. Combineer dit met de rechthoekige vorm van de laadruimte en er ontstaat een riant laadvolume van maximaal 8,9 m³. De Renault Trafic, ook een multitalent als mobiel kantoor. Met voldoende plek voor een laptop, werkdocumenten en andere benodigdheden voor administratieve zaken onderweg.

Vind hier alle informatie over snel leverbare Renault bedrijfswagens.

Vragen?

Heb je vragen over de Trafic Shop & Go of wil je meer weten over het Bouwend Nederland ledenvoordeel bij Renault? Neem dan contact op via voordeel@bouwendnederland.nl of bel direct 079 32 52 166.

Lees meer over het Renault ledcenvoordeel

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Vrijdag 5 juli 2024
Bellen en internetten in het buitenland, hoe zit het nu echt?

Je hebt ze vast wel eens gehoord, de horrorverhalen van ondernemers die na een weekje buitenland terugkomen met een torenhoge telefoonrekening. Gelukkig zijn de risico’s op heel hoge rekeningen afgelopen jaren ingeperkt. Helaas kun je nog steeds veel geld kwijt zijn, met een beetje pech verbruik je in enkele seconden al voor tientallen euro's aan mobiel dataverkeer. Er zijn namelijk een aantal plekken die extra aandacht verdienen. Zo valt bijvoorbeeld het netwerk op zee niet onder Europese netwerk, hetzelfde geldt voor Turkije. Wij vertellen je alles wat je moet weten over bellen en internetten in het buitenland, zo kun jij met een gerust hart op vakantie. Lees je mee?

Donderdag 13 juni 2024
Let op: Beperkte leveringsgarantie 2024 voor Renault Bedrijfswagens

Het aantal bestelde Renault bedrijfswagens door leden is dit jaar explosief gestegen. Vanuit de markt ziet Renault ook een grote vraag naar brandstof bedrijfswagens. Dit verhoogt de druk in de logistieke keten, van dealernetwerk tot ombouwers.

Maandag 22 april 2024
BNL Special Ledenvoordelen, Academy & Advies - Voorjaar 2024

De nieuwe editie van het BNL Special ledenservice magazine, voorjaar 2024, is uit. Vol met nieuws, ontwikkelingen en informatie over financiële ledenvoordelen, trainingen en adviesdiensten. Daarnaast komt een aantal lidbedrijven aan het woord over producten en diensten die zij bij/via ons afnemen.