Logo Bouwend Nederland

Renault Bedrijfswagens presenteert Trafic Shop & Go

Woensdag 1 maart 2023

Van 6 tot en met 10 februari jl. vond de BouwBeurs 2023 plaats in de Jaarbeurs Utrecht, de grootste beurs voor de Nederlandse bouwsector. Een editie die in het teken stond van innovatie, verduurzaming en circulariteit. Waarden die ook bij Renault Bedrijfswagens hoog in het vaandel staan. Om die reden heeft Renault Bedrijfswagens onder meer uitgepakt met de Kangoo E-Tech Electric Open Sesame en een nieuwe uitvoering van de Trafic: de Shop & Go.

Trafic Shop & Go: direct klaar voor elke klus 

Op de BouwBeurs 2023 heeft Renault de nieuwe Trafic Shop & Go geïntroduceerd. Deze extra aantrekkelijke Trafic is voorzien van een doordachte, rijke uitrusting en is binnen 30 dagen leverbaar. Handige ‘tools’ als een volledig betimmerde laadruimte en een afgewerkte en beschermende laadvloer behoren tot de standdaarduitsrusting van deze nieuwe uitvoering, evenals stoere side-bars – omdat het oog ook wat wil. Het klussen kan dus meteen beginnen.

De nieuwe Renault Trafic Shop & Go is verkrijgbaar in vier carrosseriekleuren en tijdelijk biedt Renault 0% rente op dit nieuwe model bij financial lease (normaliter 1,9%). Renault breidt het Shop & Go-uitrustingniveau in de loop van 2023 verder uit met meer modellen van Renault Bedrijfswagens.

Bestelauto van het jaar 2023 

De Renault Kangoo E-Tech Electric Open Sesame is recent verkozen tot Bestelauto van het Jaar 2023. De vakjury prijst in het bijzonder de functionaliteit, het omvangrijke leveringsgamma en de aantrekkelijke prijsstelling van de 100% elektrische bestelauto van Renault Bedrijfswagens. Bovendien beschikt de nieuwe Kangoo E-Tech electric – die een actieradius tot 300 km en een trekgewicht tot 1.500 kg heeft – over het handige Open Sesame-systeem, een extra grote zijdeur-opening van 1,45 meter die in- en uitladen vergemakkelijkt.

Langste laadlengte in zijn klasse 

Nog meer ruimte nodig? Bezoekers van de BouwBeurs konden ook kennismaken met de Renault Trafic L2 Work Edition. Deze ruime bestelauto beschikt over een laadlengte van 4,15 meter, de langste in zijn klasse. Combineer dit met de rechthoekige vorm van de laadruimte en er ontstaat een riant laadvolume van maximaal 8,9 m³. De Renault Trafic, ook een multitalent als mobiel kantoor. Met voldoende plek voor een laptop, werkdocumenten en andere benodigdheden voor administratieve zaken onderweg.

Vind hier alle informatie over snel leverbare Renault bedrijfswagens.

Vragen?

Heb je vragen over de Trafic Shop & Go of wil je meer weten over het Bouwend Nederland ledenvoordeel bij Renault? Neem dan contact op via voordeel@bouwendnederland.nl of bel direct 079 32 52 166.

Lees meer over het Renault ledcenvoordeel

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Donderdag 11 april 2024
Belastingregels voor bedrijfswagens veranderen in 2025.

Ondernemers die een nieuwe bedrijfswagen kopen, zijn nu nog vrijgesteld van Belasting op Personenauto’s en Motorvoertuigen (BPM). Vanaf 2025 gaan ondernemers ook BPM betalen, net als bij personenauto’s.

Dinsdag 10 oktober 2023
Ga in gesprek met het ministerie over duurzaam reizen

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat wil graag in contact komen met mkb-bedrijven (tot 100 medewerkers) in de bouw en industriesector om erachter te komen hoe keuzes over reizen gemaakt worden. Het gesprek is digitaal op dinsdag 7 november van 16.00 tot 17.00 uur.

Donderdag 5 oktober 2023
Infradialogen nodigen uit tot goed gesprek met infraondernemers

Welke ontwikkelingen spelen er in de infrasector. Hoe kan je hier als bedrijf op inspelen. En hoe bepalen we samen de lobbykoers. Daarover gaan voorzitter Arno Visser en algemeen directeur Fries Heinis van Bouwend Nederland in gesprek met infraleden. De eerste bijeenkomst in Amsterdam leverde al een goede discussie op.