Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Excursie regio twente naar circulaire megahal bleckmann almelo en update inlenen zzp ers

Excursie Bleckmann Almelo XL: eerste Twentse circulaire logistieke bedrijfshal

Dinsdag 2 april 2024

Wil je een uniek bezoek brengen aan het eerste circulaire logistiek bedrijfsgebouw in Twente en wil je kort bijgepraat worden over waar je op moet letten bij het inhuren van zzp’ers? Kom dan op 25 april naar de nieuwbouwlocatie van Bleckmann in Almelo.

Locatie

XL Businesspark
Columbus 13 14-15
7609 RM Almelo

Programma

  • 15:00 inloop
  • 15:25 opening bestuur regio Twente
  • 15:30 Mark van Onna, Bleckmann real estate
  • 15:45 Esmee ten Pas, VDR bouwgroep
  • 16:00 Excursie
  • 17:00 Mayra Schoolen, update inlenen zzp'ers
  • 17:30 Borrel

Bleckmann

Het nieuwe gebouw voor Bleckmann is een logistiek centrum met kantoren en warehouse waarin goederen en producten worden opgeslagen. Een belangrijke opdrachtgever is de webshop Amazon. Bleckmann is zich bewust van de toenemende druk op de beschikbare ruimte, inpassing in het landschap en invulling geven aan circulair denken en doen. Mark van Onna, General Manager Real Estate, legt je beknopt uit over hoe ze tot dit Circulaire Fulfillment Center zijn gekomen en neemt je mee in de toekomstige ontwikkelingen.

VDR Bouwgroep

VDR Bouwgroep heeft Bleckmann geholpen om uitstekende waarden te bereiken voor de MPG (Milieu prestatie gebouwen), MCI (Materialen Circulariteitsindex) en LI (LosmaakbaarheidsIndex). "Elk schroefje is herbruikbaar in dit gebouw." Esmee ten Pas van VDR Bouwgroep legt je in een korte presentatie uit hoe dit gerealiseerd is en hoe hun Nexteria formule werkt.

Wet DBA

Door de nieuwe wet DBA zijn opdrachtgever en zzp'er samen verantwoordelijk voor de fiscale gevolgen. Mayra Schoolen, adviseur sociale zaken, legt je uit waar je op moet letten en hoe je zelf goed kunt voorbereiden.

Aanmelden

Aanmelden kan eenvoudig door op deze link te klikken.

Jorrit van Ommen
Verenigingsmanager Regio Oost
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Donderdag 25 juli 2024
Oost aan de slag met de ontwikkeling van je medewerkers

De bouwsector staat bekend om zijn dynamiek en constante ontwikkeling. In deze snel veranderende industrie is het essentieel dat bedrijven en hun werknemers zich blijven ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aanleren. Regio Oost heeft hierop ingespeeld en een workshop georganiseerd die is gericht op de leercultuur binnen de sector.

Maandag 22 juli 2024
Technodiscovery brengt techniek dichter bij jongeren

De vraag naar technisch geschoolde medewerkers is groter dan ooit, aar hoe maak je het personeel van de toekomst enthousiast voor techniek? In Ede, midden in de Foodvalley, plant het leer- en ontdekcentrum TechnoDiscovery het zaadje van techniek al jaren bij basisschoolleerlingen, VO-leerlingen van leerjaar 1 en 2 én docenten.

Maandag 22 juli 2024
Buitenlandse bouwers leren taal én vak in Oost

De komende jaren moeten in Nederland bijna een miljoen woningen gebouwd worden, maar goede vakmensen zijn schaars. Daarom zijn arbeidsmigranten hele waardevolle krachten voor de bouwsector. Een aantal medewerkers van Heutink Bouwgroep volgt een traject bij het Deltion College waarin ze zowel gerichte vakkennis opdoen als hun beheersing van de Nederlandse (bouw)taal verbeteren. Daardoor worden ze breder inzetbaar.