Logo Bouwend Nederland

Loosdrechts bouwbedrijf Aalberts Bouw bestaat 350 jaar

Donderdag 21 maart 2024

Aalberts Bouw bv uit Loosdrecht viert dit jaar een indrukwekkende mijlpaal: het bedrijf bestaat maar liefst 350 jaar. Aalberts heeft een geschiedenis die getuigt van vakmanschap, innovatie en duurzaamheid. Sinds de oprichting heeft Aalberts meegebouwd aan Nederland, met talloze bijzondere projecten.

Wij feliciteren de directie en alle medewerkers Aalberts Bouw van harte met dit prachtige jubileum. "Aalberts is een van de oudste bouwbedrijven van Nederland. Wij zijn trots dat dit Loosdrechtse familiebedrijf al heel lang lid is van onze vereniging", aldus regiomanager Joost Swaan.

Traditie

Als een van de oudste bouwbedrijven in Nederland heeft Aalberts Bouw een rijke traditie van kwaliteit en professionaliteit opgebouwd. Door de eeuwen heen heeft het bedrijf zich voortdurend aangepast aan veranderende omstandigheden en innovaties omarmd. Van historische monumenten tot moderne architectonische hoogstandjes, Aalberts Bouw heeft een divers portfolio opgebouwd dat de veelzijdigheid van hun expertise weerspiegelt.

Blik op de toekomst

Het 350-jarig bestaan van Aalberts Bouw is niet alleen een moment om terug te kijken op het verleden, maar ook om vooruit te kijken naar de toekomst. Een ambitie is om in 2030 twee keer zo duurzaam te bouwen tegen gelijkblijvende kosten. Dit hele jaar staat in het teken van het jubileum. Op deze speciale website is een tijdlijn van 350 jaar Aalberts te vinden.

Gerelateerd nieuws

Woensdag 10 april 2024
ESPEQ viert met trots haar 40-jarig bestaan

Op donderdag 4 april vierde ESPEQ met trots haar 40-jarig bestaan. Sinds de oprichting in 1984 zijn er bij ESPEQ duizenden leerlingen opgeleid en begeleid naar een loopbaan in de bouw.

Dinsdag 2 april 2024
Generatietheater houdt Amsterdam een vrolijke spiegel voor

Heel leuk, heel herkenbaar, maar vooral heel nuttig vond afdeling Amsterdam de voorstelling van het Grote Generatietheater. Zo’n 30 deelnemers waren woensdag 27 maart naar het BIM-huis gekomen voor de onderhoudende middag.

Dinsdag 26 maart 2024
Meld je aan voor deze cursussen bij het Bouwlab in Haarlem

Vanuit BouwLab R&Do houden wij verschillende evenementen die ingaan op onderwerpen uit de bouw.