1. Home
  2. Nieuws
  3. Bijeenkomst netcongestie en aansluitproblematiek

Bijeenkomst Netcongestie en aansluitproblematiek

Maandag 8 juli 2024

Afgelopen donderdag 4 juli kwamen leden van Regio Randstad Zuid bijeen in het Kabeldistrict in Delft. Na een rondleiding over dit bijzondere terrein, startte de bijeenkomst bij Loft Studio Delft.

Huub Halsema, Regionaal omgevingsmanager bij TenneT opende de middag met een presentatie over de oorsprong en werkzaamheden van Tennet in Zuid-Holland. Daarna kwam Marnix Brongers, Adviseur Duurzame Leefomgeving en Energietransitie, aan het woord over netcongestie, impact en handelingsperspectief. De middag werd afgesloten door Jan Kets om leden te informeren over de inzet van Bouwend Nederland op dit onderwerp. Daarna ontstond een boeiende discussie in de zaal. 

We sloten de bijeenkomst af met een lokaal gebrouwen biertje in de zon op het terras van Delftse Stadsbrouwerij de Koperen Kat. 

Hartelijk dank aan alle leden die aanwezig waren bij deze middag. 

Laurine van Baal
Verenigingsmanager Regio Randstad Zuid
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Donderdag 17 oktober 2024
Versnellingstafels organiseren dag van de projectenplanning

De Versnellingstafel Holland Rijnland organiseert op 8 november een Hacketon, een dag van de Projectenplanning voor plannen in Holland Rijnland regio (Leidse regio en bollenstreek). Bouwend Nederland roept ontwikkelaars en ontwikkelende bouwers op zich aan te melden met hun projecten. Op dezelfde dag vindt ook de lancering van de PoP Challenge vanuit Versnellingstafel regio Rotterdam plaats.

Dinsdag 24 september 2024
SER-toolbox helpt bij verplichte rapportage diversiteit in de top

Bedrijven, die verplicht zijn om te rapporteren, hebben tot en met 31 oktober a.s. gelegenheid om in het SER Diversiteitsportaal te rapporteren over hun ambities en plannen van aanpak voor een evenwichtiger man-vrouwverhouding in de (sub)top.

Donderdag 5 september 2024
Bijeenkomst 12 september van fysiek naar online: Zero Emissie Zones en Bouwlogistiek

De fysieke bijeenkomst op 12 september hebben wij helaas moeten annuleren. wegens onvoldoende aanmeldingen. Om je toch te informeren bieden we de mogelijkheid om de inhoud van de workshops, alsnog online te volgen. Het programma ziet er als volgt uit: